Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co począć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. nie wiedziałem gdzie to wpisać więc wpisuje tu . Wyrwałem ostatnio lampy poliftowe za flaszke ;d Anglik, ale to chyba do ogarnięcia.. tyle że jedna ma połamane zaczepy. nie wiem czy wszystkie na pewno te górne bo tyle zdążyłem zauważyć. Stan idealny. szkła świetne odbłyśniki i wszystko. Pytanie teraz; Co z tym zrobić ? próbować naprawiać? czy sprzedać ?

Opublikowano

Pospawać, założyć, przestawić kąt soczewki i cieszyć się poliftami.

Opublikowano
Witam. nie wiedziałem gdzie to wpisać więc wpisuje tu . Wyrwałem ostatnio lampy poliftowe za flaszke ;d Anglik, ale to chyba do ogarnięcia.. tyle że jedna ma połamane zaczepy. nie wiem czy wszystkie na pewno te górne bo tyle zdążyłem zauważyć. Stan idealny. szkła świetne odbłyśniki i wszystko. Pytanie teraz; Co z tym zrobić ? próbować naprawiać? czy sprzedać ?

To chyba nie ten dział:)

Opublikowano
  • Autor

Mocowania sa połamane i nie mam ich.. więc jak pospawac.. trzeba by jakieś rozwalone inne polifty i wycinac i wspawywać :)

A Kąt soczewki Jak przestawic?

Opublikowano

Kilka podstawowych rzeczy jak kawałek blachy, nożyce, wiertarka, coś do zaginania, piwo, czarna farba, kilka nitów i nitownica. I masz lux mocowania jak nówki :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Dobra to już obmyslane prawie skończone ;) Teraz Jak zmienić te kąty? ;>

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ----------

Panowie moje lampy są takie:

qurulxhamar7_t.jpg

mspli97wcwxk_t.jpg

0mh6kglx3gow_t.jpg

Mam z tyłu na tym dekielku strzałki góra i dół ale niestety dźwigienki nie widze.. czy wystarczy wykręcić Te Śrubki 3 w około mocowania żarówki od soczewki ? i Co Dalej?

Opublikowano

Co do uchwytów, ja też miałem połamane i wstawiłem ze starych przedliftów

Opublikowano

kurna podziwiam że Ci się chce z tym bawić ...

bym to opchnął i kupił działające

Opublikowano

W srodku w lampie sa takie druciki obok soczewki ktore sie przestawia

Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk

Opublikowano
W srodku w lampie sa takie druciki obok soczewki ktore sie przestawia

jeden drucik koloru czerwonego :wink: bynajmniej u mnie :decayed:

Opublikowano

Starość nie radość a ślepota to normalna rzecz w tym wieku : D

Opublikowano
  • Autor

No Nie ma ;o ale Panowie jak patrze w dziurkę na żarówke :facepalm: to mam tak że od lewej mam normalnie w lini prostej a przy prawej ścięte do dołu.. to nie jest przypadkiem europa?? Bo Te soczewki i odbłysniki wyglądaja jak nowe i naklejki mają jak nówki więc może to już europa ;o ?

---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:12 ----------

kurna podziwiam że Ci się chce z tym bawić ...

bym to opchnął i kupił działające

To Daj mi kase na te działające. skoro te mam za flaszke + naprawe... więc połowe wydam albo i nie..

Opublikowano

co do mocowań lampy, są w ASO zestawy naprawcze koszt na jedną stronę do B6 kosztuje 80zł. Co do ustawienia lampy, kumaty diagnosta Ci to zrobi i odrazu ustawi za kolejną flaszke :)

Opublikowano
  • Autor

No Wlasnie sa do B6 A Do B5 nie ma chyba...

Co do tej przysłony u mnie wygląda to tak :

Lewa

Zdj_cie0038.jpg

Prawa

Zdj_cie0039.jpg

---------- Post dopisany 19-04-2013 at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany 18-04-2013 at 20:48 ----------

Nikt nie wie? ;d

---------- Post dopisany 22-04-2013 at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2013 at 17:53 ----------

up

Opublikowano

zernij w stare

Opublikowano

To angielskie lampy tylko zdjęcia zrobiłeś odwrotnie bo przesłony powinny być na górze. Jeżeli nie ma przestawnej przesłony to należy rozebrać soczewkę z odbłyśnikiem i odwrócić przesłonę.

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem na bank dobrze zdjęcia i tak mam ;/ a bez rozklejania to da rade rozebrac?

Opublikowano
To angielskie lampy tylko zdjęcia zrobiłeś odwrotnie bo przesłony powinny być na górze. Jeżeli nie ma przestawnej przesłony to należy rozebrać soczewkę z odbłyśnikiem i odwrócić przesłonę.

na bank przesłona powinny być u góry ?