AdamBorusewicz Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witajcie! Oto moje autko Nic szczególnego ale powoli powoli będę doprowadzał go do świetnego stanu i wyglądu URL=http://www.fotosik.pl][/url] Tak tak Octavia w tle to także moje Nie ta "Farelka" nie wchodzi w skład wyposażenia auta ;-) Jak widać jest przy nim trochę pracy szczególnie lakierniczej i lekko blacharskiej ale mam nadzieję, że w miarę pieniędzy będę to powoli zmieniał Na razie autko dostało nowe letnie kapcie. Dwie rzeczy są już zamówione ale pochwalę się dopiero jak je zamontuję :-) W opisie mam Wrocław bo tam się urodziłem i mieszkałem 30 lat ale obecnie okupuję Poznań. Pozdrawiam i do zobaczenia na spotkaniach i na trasie. Adam
PiterA4 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 fajnie ze jestes wlascicielem a4 ale czeka cie mnostwo pracy jak chcesz ja doprowadzic do swietnego stanu:wink:ale zycze powodzenia:hi:
AdamBorusewicz Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nikt nie obiecał, że będzie łatwo :-) Ale jeździ się extra więc warto trochę się postarać.
Arkadiush Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 no fajna fajna ale automat jakoś nie przemawia do mnie powodzenia
tomii11 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 kupiłem kolego w podobny stanie uwierz ze sie da zrobic fajne autko nie jest latwo ale bedzie warto powodzenia
AdamBorusewicz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Podobno prace są na ukończeniu i już za parę dni będę mógł się pochwalić efektami..
Rekomendowane odpowiedzi