ino_hizo2 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Poradźcie co robić, znajomy ma a8 d2 4.2 + lpg. Autko po delikatnej kolizji z bramą - zderzak, maska, reflektory, chłodnica. Znajomy mechanik krzyczy minimum 5 tysiaków za naprawę ale bardziej realną opcja jest 7 . Autko na full wypasie w naprawdę dobrym stanie. Skrzynia po generalnym remoncie (faktury na kwotę 6 tysięcy + gwarancja), silnik jak marzenie, nowa instalacja gazowa, nowe opony. W obecnym stanie samochód wart około 9 tysiaków, na części wyszło by na pewno więcej, ale z kolei przed kolizją chodziło tip top.
tomaszstn Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jak pewne autko i wiesz że jeszcze przez jakiś czas pojeździsz oraz chcesz tego to napraw. Jeśli Ci nie zależy to sprzedaj na części
talib1990 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 który rok ? daj fotki, może wezme
Kazik123 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 dokładnie, daj foty to zobaczymy czy warto robić a był u innego mechanika zeby porównać koszt naprawy
ŁYSY44 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 właśnie zapodaj foty nie chce się kolega na a6 c5 zamienić? cały czas mi chodzi silnik 4,2 po głowie
ino_hizo2 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Foty mogę wrzucić dopiero za kilka dni jak będę w tamtych stronach. Czy chciałby się zamienić to nie wiem, zapytam. Cały myk z tymi mechanikami, to taki, że w okolicy nie ma za dużo specjalistów co by się trudniło naprawą aluminium bo jeszcze tylny prawy błotnik obtarty. Z tego co się orientuje to auto będzie na sprzedaż w całości lub na części. Więcej na ten temat będę wiedział pod koniec tygodnia. ---------- Post dopisany 27-04-2013 at 14:28 ---------- Poprzedni post napisany 21-04-2013 at 18:20 ---------- Nie mam obiecanych zdjęć bo auto poszło jednak do mechanika. Znalazł się anglik w dobrej cenie także naprawa
Rekomendowane odpowiedzi