Kowi87 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Jakie atrakcje planuje Pan kierownik zamieszania ? oprócz alko oczywiście wyjazd na d*py do centrum, night cluby te sprawy wszystko w planie, łapiemy blachary będzie nocne branie:slina::polew::polew::polew::polew:
Tomasz Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Jakie atrakcje planuje Pan kierownik zamieszania ? oprócz alko oczywiście wyjazd na d*py do centrum, night cluby te sprawy wszystko w planie, łapiemy blachary będzie nocne branie:slina::polew::polew::polew::polew: po 3h picia będziesz łapał blachy ale te od budy od psa jak będziesz zwracał kiełbasę z grilla
szymeniu Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Jakie atrakcje planuje Pan kierownik zamieszania ? oprócz alko oczywiście wyjazd na d*py do centrum, night cluby te sprawy wszystko w planie, łapiemy blachary będzie nocne branie:slina::polew::polew::polew::polew: Chyba się wybiorę
kaju Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Opublikowano 21 Lipca 2013 Atrakcje są przewidziane odpowiednie, se ne boooj! przejdź na PW
MAGIC87 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Jakie atrakcje planuje Pan kierownik zamieszania ? oprócz alko oczywiście wyjazd na d*py do centrum, night cluby te sprawy wszystko w planie, łapiemy blachary będzie nocne branie:slina::polew::polew::polew::polew: Chyba się wybiorę przyjedz przyjedz:naughty:w bukowinie była taka kolejka ze nie dopchałem sie do fury zeby zobaczyc
kaju Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Opublikowano 21 Lipca 2013 Albo jak macie łocapy vajbery i inne h*je muje, to +447944277765, można dupe zawracać, do momentu bycia w GB pod ten numer wszelkie pilne zapytania
michal_g84 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/07/2becf0277092e60d85af4838b9486dae_original.jpg?1374231195Który wynajął dodatkowy transport na zlot? To na pewno nie na nasz zlot Za dużo wody mineralnej :whistling:No chyba że to jest tylko i wyłącznie zapas na leczenie kaca
szymeniu Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Jakie atrakcje planuje Pan kierownik zamieszania ? oprócz alko oczywiście wyjazd na d*py do centrum, night cluby te sprawy wszystko w planie, łapiemy blachary będzie nocne branie:slina::polew::polew::polew::polew: Chyba się wybiorę przyjedz przyjedz:naughty:w bukowinie była taka kolejka ze nie dopchałem sie do fury zeby zobaczyc Ale to jest zlot porezanych furrr a ja mam stocka w BT jak byłem to mnie wy***ali na dolny parking żebym nie psuł krajobrazu
kaju Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Opublikowano 21 Lipca 2013 Jakie atrakcje planuje Pan kierownik zamieszania ? oprócz alko oczywiście wyjazd na d*py do centrum, night cluby te sprawy wszystko w planie, łapiemy blachary będzie nocne branie:slina::polew::polew::polew::polew: Chyba się wybiorę przyjedz przyjedz:naughty:w bukowinie była taka kolejka ze nie dopchałem sie do fury zeby zobaczyc Ale to jest zlot porezanych furrr a ja mam stocka w BT jak byłem to mnie wy***ali na dolny parking żebym nie psuł krajobrazu Nie pacz na plakat, Kowiego poniEsło uwierz mi, że Twój stock rozkurwia system każdej porezanej
szymeniu Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Jakie atrakcje planuje Pan kierownik zamieszania ? oprócz alko oczywiście wyjazd na d*py do centrum, night cluby te sprawy wszystko w planie, łapiemy blachary będzie nocne branie:slina::polew::polew::polew::polew: Chyba się wybiorę przyjedz przyjedz:naughty:w bukowinie była taka kolejka ze nie dopchałem sie do fury zeby zobaczyc Ale to jest zlot porezanych furrr a ja mam stocka w BT jak byłem to mnie wy***ali na dolny parking żebym nie psuł krajobrazu Nie pacz na plakat, Kowiego poniEsło uwierz mi, że Twój stock rozkurwia system każdej porezanej Nie no chociaż może jakąś felgie zapodam
kaju Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Opublikowano 21 Lipca 2013 FelgJe! ja naturlich 22 zoll Ahh soo... Cfaj un cfancyś, oh majn got!
szymeniu Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 FelgJe! ja naturlich 22 zoll Ahh soo... Cfaj un cfancyś, oh majn got! http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif Nie no taki żarcik, jak dostanę w DE te od nowej RS'y w rozmiarze 21' to wezmę, ale na razie ciężko je dostać Original Audi 21 Zoll Felgen Alufelgen - RS6 C7 4G - S-Line - 9.5x21 ET25 | eBay
JawoR36 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Jak lecisz do Polski to płyniesz, lecisz czy jedziesz?
Rekomendowane odpowiedzi