Opublikowano 21 Kwietnia 201313 l Witam:hi: Jak widać na zdjęciach,trochę sie w babci z 95r.zmeiniło:wink:szału może nie ma.. ale zawsze coś. Wymieniłem praktycznie wszystko:wink:. Swap z 1.6 na 1.8 t. 180km.sekwencja ''stag'', gwint ''ta technix'', felgi 18'' s-line +nowe gumy225/40,wymienione kompletne zawieszenie ''hart'', nowe tarcze hamulcowe wentylowane komplet,heble w sumie polift,skrzynia biegów pasat b5 lift,nowy autoalarm,przyciemnione szyby 20%, Skóra,soczewki przód,ledy tył. No i CAŁA MALOWANA:polew:.I jeszcze kilka pierdół Tutaj fotka wenętrza:wink: Wnętrze planuje troche zmienić ale i tak szału nie ma:thumbdown:Kolejne autko lepiej podrasuje:banan: zdjecia słabe bo robione telefonem stacjonarnym:grin:
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Po tych miniaturkach stwierdzam, że zamieniłeś to auto z ropuchy na księżniczke (zdzire) jak zwał tak zwał.. konkretnie, daj wieksze foto!
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Autor Zaraz dam większe fotki:naughty: ---------- Post dopisany at 19:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ---------- Niedługo będą lepsze zdjęcia i trochę ze zmienioną audiolą. A propo,doradzcie na jaki kolor zmienić felgi,tak by pasowały do całości?muszę pomalować bo sniedzieją,a polerować co trochę,to się nie kalkuluje..
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l felg nie maluj, dopoleruj na lustro i nakładaj na nie wosk aby nie miały bezpośredniej styczności z wodą i brudem, co najwyżej wnętrze felg.. może złoto generalnie super robota, całkiem inne auto, lampy tył takie mi się śnią po nocach
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Tył lampy drugi polift chyba:decayed: ogólnie piękna fureczka tylko że diody
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Autor Mogę sprzedać ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- wnętrza to ja nic nie widzę Bo to żart;-) kiedys dodam jeszcze zdj.wnetrza:naughty: ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- felg nie maluj, dopoleruj na lustro i nakładaj na nie wosk aby nie miały bezpośredniej styczności z wodą i brudem, co najwyżej wnętrze felg.. może złoto generalnie super robota, całkiem inne auto, lampy tył takie mi się śnią po nocach Tak też myślałem,żeby tylko wnęki przemalowac:-P
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l grilla nie myślałeś dać w czerń? albo siatke rzucić? chrom trochę nie halo chyba:decayed:
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Autor Sentymenty mną targały :decayed:poważnie,to gril już u lakiernika:grin: i alufelgen też ---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:02 ---------- siatka też piękna sprawa:banan:tylko kasy nie ma na takie bajery:wink: ---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ---------- Jeden z pomysłów w jaki sposób polakierowac felgi..wizualnie wygląda na 19'' Pasują takie szprychy do audioli? ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- eee lipa chyba..idę dalej myśleć
Opublikowano 25 Kwietnia 201313 l Autor Wnętrze jak widać Planuje audiole sprzedać ale jak nic z tego nie wyniknie,to wymienię skóry i kiere:decayed: jeszcze granie by się zdało lepsze,póki co nagłosnienie wspomagane jest bazarowym mp3 playerem za 100zł
Opublikowano 25 Kwietnia 201313 l Autor Jak zjadę gdzieś 3 maja do polski,to jeśli będziesz jeszcze zainteresowany,to możemy sie dogadać na PW Cena niska:grin: