siwy2326 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam Chciałem odpowietrzyc układ ABS według tej instrukcji Odpowietrzanie pompy układu ABS w pojazdach: VW Passat, Audi A4/S4, Audi A6/S6 i A8/S8. [Wybór] [03-ABS/hamulce] [Nastawy podst. - 04] Grupa "002" [idź!] W tym momencie pompa systemu ABS powinna uruchomić się na ok. 10 sekund. Odgłosy uruchomionej pompy powinny być dobrze słyszalne. [Gotowe, powrót] ...i gotowe. No i nie gotowe bo jest error a błędów nie ma. Wie ktoś z was co może być przyczyna ??
Dev Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Sterownik nie obsluguje tej procedury.
siwy2326 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Sterownik nie obsluguje tej procedury. Więc jak odpowietrzyc ABS?
GregorX Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Skoro sterownik nie obsługuje, czy istnieje jakiś inny sposób, może jakiś mechaniczny?
GregorX Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Na vacuum Przeczytałem w jakims innym temacie, że od kilku lat juz piszesz na forum, że tylko vacuum. Jest jeszcze sposób z wykręceniem abs, potrząsanie nim, tak żeby powietrze uciekło do przewodów i później odpowietrzenie tradycyjne tylko nie wiem na ile to jest skuteczne, bo trochę jest przy tym zabawy.
Rekomendowane odpowiedzi