Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 B6] Low is life style! BMW X6 wheels

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry fitment :) chciało by się oglądać na co dzień tak sfitowane auta na drogach <3

Opublikowano (edytowane)

Ooo pierwsza fota urywa jaja. :D no i jak to tylko mozliwe to chyba schowal bym bardziej w nadkola, w golfie Bylo tak, a wydawalo by mi sie, ze B6 ma pojemniejsze nadkola.

male_837c00fb83ddf18466184e2604a22e3.jpg

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

A jak z psiarskimi?

dowód leci za te pare mm wystającego koła? :grin:

Opublikowano

Leci leci. Ale jakby każdy sex miał sie kończyć dzieckiem to większość by tego nie robiła :) niestety wszystko co przyjemne niesie ze sobą ryzyko

Opublikowano

Szacun kur.. popieram Twoją ostatnią wypowiedz :grin:

Opublikowano

=) hyhy

Opublikowano

Tak jw - za te kilka wystajacych mm leci dowod, za ciemne szyby tez leci dowod, za postoje/obrysy rowniez, (osobiscie jeszcze nie mialem przypalu), ale uj tam, wkoncu robiac to kazdy doskonale zdaje sobie z tego sprawe i wie na co sie pisze, tylko po co sobie zaprzatac glowe zbednymi pierdolami. :D

Opublikowano

O to to :)

Opublikowano (edytowane)

Weższy adapter na tył i po problemie. Też będę u siebie wrzucał ta rolkę tylko z tyłu raczej jakiś kąt będzie. Dobrze jak bedziesz mało jeździł bo u mnie bedzie daily dlatego na tyle oponka 225 :D poZdro

ps, wrzuc jakies zdj przodu jeszcze i jak bys z dalszej odleglosci zrobil zdj jak siedzi calosc

Edytowane przez pasiak43
Opublikowano

Jezeli do dejli to ciekawi mnie jakby sie spisywalo/wygladalo 225 na 9J i 235 na dyszce?! Tylko czy nie za bardzo kartofle ?!

Opublikowano

tyl juz chyba sporo miesa..

a co do kato myslalem ze sie bardziej pochyla kola... za bardzo nie wiem tez czy jak poloze to rant od wewntarz zaraz sie rozstrzaska juz jest 2,5cm nad ziemia

Opublikowano

Hmm czy ja wiem czy za duzo miesa ?! Jezeli na 9J bylo by 225 to tak raczej proporcjonalnie by wyszlo na dyszce 235, delikatny naciag i do dejli chyba w sam raz. :) tylko czy z przodu by nie bylo bardzo problemow przy skrecaniu itd ?!

Opublikowano

Felun zacny muszę przyznać :) prezenci się wybornie

Opublikowano

Chomik sprzedaj mi 215 a kup 225 na tył :) i po problemie kątów

Opublikowano

Hehe pozyjemy zobaczymy :) niech ktoś z was naciagnie 225 na 10j to zobaczę jak to będzie wyglądało :)

Opublikowano

Zależy jaka opona (producent) bo nie wszystkie się fajnie naciągają...

Tutaj masz Dunlop SP Sport maxx 225/35 10j :wink4:

DSC_0638Copyx_zpsdf3711d9.jpg

Opublikowano

Ta fotka, którą wcześniej wstawilem z golfa to jest wlasnie 225/35 goodyear f1 na 10J.

Opublikowano

było tak

14060_891595760899920_796065205393865240

plan sie zmienil i bedzie tak

10991158_891481184244711_545945377452902

Opublikowano

Dobry kawal. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...