ctv Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 ja otwieram ten sterownik w 10 minut ze stoperem w ręku
KingSoft Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 ja otwieram ten sterownik w 10 minut ze stoperem w ręku Z ciekawości zmierzę u Darecego Poniżej CBDC wersja niby 110hp z modem oprogramowania na 170km i 330Nm, wynik bez żadnej normy -> czysta różnica
darecy Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 W załączeniu wykres jaki dostałem z firmy V-TECH.Proszę o ocenę. Ogólnie powiem że samochód reguje fajnie na gaz, jest bardziej elastyczny i spalanie spadło ok 1l /100 km w trasie http://s11.postimg.org/d75foyhtr/wykres_AUDI.jpg za szybko oceniłem twoją kreskę. Sprawdzalem na komórce a tam nie było dokładne widać co jest co teraz jak otworzyłem na iPadzie to zobaczyłem dokładnie kolory. Jest OK Łukasz - mam nadzieje ze w piątek powróci mi frajda z jazdy i banan na twarzy. iPad Tapatalk HD
hustla Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Może już nie ryzykuj i odstaw auto do kompotów na korektę
Rekomendowane odpowiedzi