Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy będą pasować te springi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Koleś mówi, że wyjęte z 1,8T ośka.Dogadałem się z nim wstępnie, ale nie jestem pewien.Wydaje mi się ,że powinny podejść.Jak mam dać za jakieś mts 300 to chyba będzie lepiej te eibachy za 200.Jak myślicie?

sportowe sprężyny EIBACH do AUDI A4 B5 sedan (3172935167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Trochę przeszły ale jak zabezpieczysz to jeszcze posłużą, wg mnie lepsza opcja niż MTS. Spytaj się jeszcze o ile mu obniżyło i czy ma jakieś fotki jak auto na tym wyglądało.

Opublikowano

Ano jak dzwoniłem to nie pamiętał, bo to jakiś handlarz.Nie wiedział jak nisko stała.Twierdził, że jakieś -30 , -40.Tomasz ale od 1,8T pasują do TDI

Opublikowano

Tak, nie ma problemu :wink:

Opublikowano

Tomku, a jak je zabezpieczyć?Rozważam jeszcze te do kupienia u nas w klubie (tu wiadomo do czego i ile obniżają). Ale korcą mnie te eibachy

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/sprzedam-komplet-springow-ap-fahrwerke-40mm-przod-tyl-270213/

Opublikowano

Pomaluj proszkowo :wink:

---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ----------

AP też spoko :decayed:

Opublikowano

Co do tych eibachów to moją oznaczenia przód 211500301 VA tył 211500301 HA.Wie ktoś ile to obniża???

Opublikowano

no i hu... . te ap też poszły i muszę szukać coś nowego

---------- Post dopisany 04-05-2013 at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany 01-05-2013 at 08:38 ----------

Rozkmini ktoś czy te HR podejdą do a4.Wyczytałem że zniżają 40 ale w a6 1,8T.Stan wygląda na bdb

SPREZYNY SPORTOWE TYLNE AUDI A4 A6 PASSAT B5 (3223632276) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

SPREZYNY SPORTOWE PRZEDNIE AUDI A4 A6 PASSAT B5 (3223621622) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Z tego co wiem to tylne sprężyny nie pasują z A6 do A4. Patrząc na fotki to też jest różnica.

Tu masz od A4:

SPREZYNA SPREZYNY TYLNE AUDI A4 B5 SEDAN (3211486325) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a te co dałeś linka jakoś inaczej wyglądają :kwasny:

Opublikowano

Taka prośba. Jakby ktoś zauważył fajne springi do mojego modelu propozycje mile widziane.Wszystko co fajne mi ucieka, bo nie wiem czy do mnie pasują

Opublikowano

Jak bedziesz obnizal to tylko -30 nie wiecej:) bo bedziesz wdziedzie spodem darł... ja zmieniłem z seryjnego na -30 i jestem mega zadowolony, chodz na poczatku myslalem że za nisko jest... i tak musialem plyte jeszcze troche podnoscic i teraz jest idealnie:)