McGiver Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Nadszedł czas na przymiarki dokładki, pasuje powiem wam , trzeba tylko wydech wyregulować i bedzie gites Potem prysnąć tylko w kolorek i powinno być całkiem ładnie.
slawek8621 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 No powiem.. ciekawie wygląda, w dobrym świetle i pod kolor będzie git:wink:
blaszczuEL Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Moim zdaniem wygląda super. A jak z profilu bocznego? Z progami i zderzakiem przednim jest na równo?
tomekhxc Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 nawet fajnie wyglada wieksze koncowki zalozysz i bedzie spoko
McGiver Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 nawet fajnie wyglada wieksze koncowki zalozysz i bedzie spoko to i tak jest już wydech od S4, większego nic tam nie bede upychał, tylko trzeba go ładnie ustawić ---------- Post dopisany at 17:06 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ---------- Moim zdaniem wygląda super. A jak z profilu bocznego? Z progami i zderzakiem przednim jest na równo? Profil boczny jest własnie za***isty, bo tam jest taki fajny parapecik po bokach
A4_Raf Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Mam tradycyjną s-linę AVANT B6 130KM, z podwójnym wydechem skierowanym w dół pod zderzakiem. Początkowo chciałem wyciąć półkola w zderzaku i wstawić ULTER'y owalne 9,5 cm na 6,5 cm ewentualnie okrągłe 7cm. Jednak to chyba słaby pomysł... oczywiście całość robiona przez mechanika... Też myślałem o zakupie całego zderzaka, jednak zakup takiej części jest chyba niemożliwy...
Sebastianb6 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wygląda super. Jak będzies zmalował to zaznaczasz owale wokół wydechu w kolorze nadwozia czy malujesz na czarno ? Gdzie dorwałeś dokładkę ?
McGiver Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wygląda super.Jak będzies zmalował to zaznaczasz owale wokół wydechu w kolorze nadwozia czy malujesz na czarno ? Gdzie dorwałeś dokładkę ? ta dokładka to jeden wielki fart kupiłem ja razem z uszkodzonym zderzakiem od TDIka teraz jest założona i na szybko zamontowana z wydechami z S4 przelotowymi i koncówkami chyba 2,75". Jutro zrobie może fotki to zapodam
Rekomendowane odpowiedzi