tucholm Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Witam, pod fotelami mam dwie kostki: żółtą (3 pin), czerwoną (2pin). Żółtą mam podłączoną i myślę że to od airbag a czerwona leży se luźno i nie wiem czy mogę pod nią podłączyć zasilanie i wtedy będzie mi działać sterowanie w fotelu części lędźwiowej? proszę o potwierdzenie mojego myślenia lub wyprowadzenie mnie z błędu. Pozdrawiam Marcin
tucholm Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 nie, tylko czy na pewno te czerwone są od sterowania:) by nie było że podłącze 12v i mi airbag wywali
Marcino87 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 nie, tylko czy na pewno te czerwone są od sterowania:) by nie było że podłącze 12v i mi airbag wywali czerwona jest od sterowania lędźwiami bądź elektryką fotyela podłączaj AIR BAg nic do tego nie ma od grzania est zielona
tucholm Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 Super dzięki czyli jak podłącze do niej 12V to będę miał sterowanie rozumiem
Marcino87 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Jezeli fotel ma taka opcje to jak najbardziej
tucholm Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 Jak wychodzi kostka z fotela to znaczy że ma gorzej bo w podłodze niema przyłącza
czaki22 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 zwykle +12 v, czerwona kostka zasilanie fotela
Rekomendowane odpowiedzi