Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

skóra i jej pielegnacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie szukam opinii o takim specifiku:

Odżywka do skóry Poorboys Leather Stuff tester

Szukam środka prostego do pielęgnacji tapicerki skórzanej, nie bawię się w detailing itp., nie chce tez poświecić pól weekendu na pucowanie auta na błysk bo według mnie nie na tym to polega.

Jednocześnie chce zadbać o skórę w należyty sposób za rozsądne pieniążki.

Ma ktoś jakieś doświadczenia ze specyfikiem z powyższego linka? Jeśli ktoś ma do zaproponowania coś co sam przetestował i byl zadowolony niech da znać.

Będę "dźwięczny". Pozdro

Opublikowano

Przyjacielu , zainwestuje pare groszy w coś takiego. GLIPTONE -do regularnego czyszczenia ciemnej skóry (3219287087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Rewelacyjny zapaszek nowej skóry po czyszczeniu , utrzymuje się dłuuuuugi czas. Mi taki zestaw wystarczył na 6 krotne pucowanie mojej tapicerki.

Opublikowano

Tak jak napisal kolega - Gliptone - bedziesz zadowolony.

Opublikowano
  • Autor
Przyjacielu , zainwestuje pare groszy w coś takiego. GLIPTONE -do regularnego czyszczenia ciemnej skóry (3219287087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Rewelacyjny zapaszek nowej skóry po czyszczeniu , utrzymuje się dłuuuuugi czas. Mi taki zestaw wystarczył na 6 krotne pucowanie mojej tapicerki.

A jak wygląda proces nakładania i stosowania tego cudownego środka?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Psikasz na fotel, wcierasz delikatną szczoteczka, i wycierasz do sucha fibrą.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gliptone polecam, mam i jest na prawde ok.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Też ostatnio skusiłem się na Gliptona i jestem naprawdę zadowolony. Regularnie w jakiś sposób czyściłem skórę na fotelach, ale po zastosowaniu Gliptona było widać, że jednak jeszcze sporo brudu na niej było. No i ten zapach nowej skóry też niczego sobie:decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zna ktoś może taki preparat do skór od audi : 00A 096 306 A 020 ?

Opublikowano
  • Autor

Ja kupiłem colourlocka. Trochę mi czasu zeszło ale dałem radę. Z pewnością tak jak ktoś w innym wątku pisał efekt to satyna/mat. Zobaczę w poniedziałek jak będę jechał do pracy...

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Moim zdaniem cleaner Colourlock Strong jest lepszy od Gliptone GT12. Sprawdzałem na bananowej skórze:whistling:

Na to odżywka Gliptone i jest :banan:

Opublikowano
  • Autor

Sprawdzę może w przyszłości. Ale wychodzi ogólnie z forum ze do skóry polecane są tylko środki dwóch firm. A cała reszta na rynku to co? Kompletnie do doopy?

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Ja mogę polecić środki Furniture Clinic.

Opublikowano

1376150606338.jpg

ja uzyłem dzisiaj tego preparatu z aso i ogólnie wygląda dużo lepiej jakby nabrała świeżości , zobaczymy jak się utrzyma:wink:

Opublikowano

Ja do bieżącej pielęgnacji polecam środek Nielsen Leather Lux. Dobrze czyści skórę przy bieżącej pielęgnacji i zarazem odżywia i zabezpiecza ją. Zapach całkiem fajny choć bywa chwilami duszący. Cena do wydajności świetna! Polecam ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiele osób poleca ten gliptone chyba i ja spróbuję:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chyba i ja sie skusze na gliptone:decayed:

Opublikowano

Też długo się zastanawiałem nad zakupem Gliptona właśnie ze względu na ceną, ale się skusiłem i jestem raczej zadowolony:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wczesniej uzywalem meguiars,ale glipton ma lepsze efekty i ten specyficzny zapach:hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie mozecie podlinkowac jakis zestaw z Gliptona ktorego uzywacie bo widzialem kilka.I drugie pytanko na jednym fotelu ma lekko wytarta skore(kawaleczek ok 2 cm).Czy glipton jest tylko do czyszczenia czy jest takze do renowacji skory?