A4c Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 ... do czego służy? za co odpowiada i kiedy świeci? ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ---------- naprawdę nikt nie wie o co kaman?
A4c Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 zaznaczone strzałką. i jest tam u mnie led... w instrukcji nawet o tym nie wspomnieli...
wrclaguna Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 To mnie zaskoczyłeś Popytaj jeszcze tu ===> http://a4-klub.pl/b6-division-175/b6-division-146445/
wladi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 U mnie w B6 też jest taka kropka ale nigdy się nie świeciła:whistling:
steve69 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 U mnie w B6 też jest taka kropka ale nigdy się nie świeciła:whistling: Gdzie masz tę kropkę? W tym samym miejscu, co na zdjęciu kolegi A4c ? -- Pozdrawiam. Sławek
A4c Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 to coś to czujnik światła... dziś odkryłem że jak zasłonie palcem to zegary ściemniają się ...
wrclaguna Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 No tak u mnie tez jest tylko jest wewnatrz w licznika a nie w ramce
steve69 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 to coś to czujnik światła... Kurcze, myślałem o tym, ale zmyliło mnie położenie tego czujnika. W moim aucie (avant) jest on umiejscowiony tuż obok licznika przejechanych kilometrów. -- Pozdrawiam. Sławek
wladi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 U mnie w B6 też jest taka kropka ale nigdy się nie świeciła:whistling: Gdzie masz tę kropkę? W tym samym miejscu, co na zdjęciu kolegi A4c ? -- Pozdrawiam. Sławek No właśnie ja mam też w liczniku ale nie wiedziałem że to czujnik światła:naughty:
A4c Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 a teraz to chyba znowu jestem w czarnej d*pie... wewnątrz zegarów tez cos mam:) ale jak zasłanialem to obok check'a to sie sciemnialo podswietlenie...
steve69 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 ... jak zasłanialem to obok check'a to sie sciemnialo podswietlenie... U mnie czujnik oświetlenia zegarów jest tutaj (żółta kropka): Ja działanie tego czujnika u siebie sprawdzałem małą latarką. Po włączeniu zapłonu wystarczyło poświecić na ten czujnik, a podświetlenie zegarów automatycznie wzrastało. Czyli tak jakbym jechał w słoneczny dzień, a podświetlenie ustawiało się tak by być lepiej widocznym. Po zgaszeniu latarki podświetlenie zmniejszało się, czyli tak jakbym jechał nocą, a podświetlenie ustawiało się tak by nie oślepiać. -- Pozdrawiam. Sławek
Rekomendowane odpowiedzi