Łęga Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 zostaw fele w tym chromie kozacko wygląda i pasuje do obramówek z szyb ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 podoba mi się to koło, kolor bym zostawił bo nie jestem fanem czarnej felgi ale jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 pokażesz jak wygladaja heble w tej feldze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 pokażesz jak wygladaja heble w tej feldze ? dzisiaj mam w planach się zabrać za montaż, jak mi się uda to wrzucę foty wieczorem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 fajnie czekam na foty ten zestaw ktory masz na kolach na sprzedaz ?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 chodzi ci o hamulce z S4? będą na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Kolo wyglada super, nie maluj go na czarno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 dzięki, ale dla mnie koła w chromie wyglądają mało męsko:grin: to mi się widzi:decayed: nie ma co gadać, urywa dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 dzięki, ale dla mnie koła w chromie wyglądają mało męsko:grin:to mi się widzi:decayed: nie ma co gadać, urywa dupe http://imageshack.us/a/img208/4002/s3ww.jpg http://imageshack.us/a/img19/3104/fxpu.jpg kola kolor idalny swietnie widac zacisk i tarcze Patrzac na moc zdecydowanie urywa dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Wszystkie graty skompletowane, więc nie ma opierdalania się przewody hamulcowe w oplocie HEL ( dzięki Dev ) płyn hamulcowy oczywiście ATE super blue racing i gotowe:decayed: reszta to już żeby oko nacieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Gruboooo:slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 a otworów w tarczy nie wyczysciłeś jak mówiłem... oplot pasował bez problemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 jeszcze nie miałem okazji pohamować, ale sam wygląd już cieszy michę ---------- Post dopisany at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ---------- a otworów w tarczy nie wyczysciłeś jak mówiłem wszystkie otwory są wyczyszczone, tarcze są dodatkowo po piaskowaniu:wink: oplot pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 no to teraz tył.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 na tył będę zakładał 330 tak jak mówiłeś, tylko muszę odłożyć trochę kabony ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ---------- przy okazji montażu hamulców silnik nabrał trochę koloru:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu85 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Motor miażdży, reszta też nie odstaje, nie wiem czy jest tu jeszcze co poprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Urywa suty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Booster, przewody maja dobrą długość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi