adiko86 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Witam jestem troszke zielony mam pytanie czy jest mozliwosc podlonczenia wzmacniacza + subwoofer do audi a4b8 avant cadio concert jak tak to co bym musial miec albo znacie jakiegos dobrego fachmana z katowic myslowic pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Tak oczywiście tylko chcesz ORI czy jakiś dokładany ?
wrclaguna Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 jestem zielony a co lepsze ?? wszystko zalezy od portfela
adiko86 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 jak precietnego polaka ale powiec co musze kupic jakies kostki iso ps wzmacniacz mam powercar 7500 700 rms na subka starcz mi ale jak to podlonczyc jakis tutek ps suek mam ale kwestia jak to podlonczyc
dragoon Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 hej mam podobną sprawę w B7 co kolega w tym poście odnośnie b8 chce odłączyć oryginalny sobofer z wzmacniaczem i podłączyć skrzynie z jbl i wzmacniacz pod to jak podłączyć aby działało nie niszcząc oryginalnych podłączeń pod seryny sobofer i wzmacniacz
wrclaguna Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 jak precietnego polaka ale powiec co musze kupic jakies kostki iso ps wzmacniacz mam powercar 7500 700 rms na subka starcz mi ale jak to podlonczyc jakis tutek ps suek mam ale kwestia jak to podlonczyc Bedziesz potrzebował schematów do CONCERTA reszte jakis dobry szpec CAR/AUDIO rozpracuje .
adiko86 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Opublikowano 15 Maja 2013 ok spoko to panowie prosze o pomoc da mi ktos shemacik do concerta ps musze podac jakis model czy cus ??
Rekomendowane odpowiedzi