Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak Zaślepić EGR w 1.9 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sie pomyśli, jakaś gumowa by zdała egzamin? Czy metalową z jakiejś cienkiej blaszki lepiej zrobić? Frimuś, teraz konkretnie- ile za to i kiedy będzie?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja wycinałem z tej specjalnej tektury do uszczelek ale szału nie ma :hi:

Opublikowano

Ja spróbuję wyciąć z jakiejś takiej dość grubej gumy, zobaczymy jak będzie:wink: Chociaż najpierw to musze zrobić podejście do wyjęcia kolektora, jakiś czas temu jedno już miałem- nieudane:kwasny: w 1Z turbina jest wysoko i trzeba naprawdę się trochę napocić, robił ktoś taki zabieg w 1Z? Może jakieś cenne wskazówki?:decayed:

Opublikowano
OK prezes dawaj co jest nie będę wymyślał :embarrassed:

A uszczelkę na flanszy z czego robicie panowie ?

odrobina silikonu bez kombinacji

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ----------

jak pisałem 6cio paka -dobrego

pobrany_plik.jpg

Wysyłka po waszej stronie

Opublikowano

To Frimuś, konkrety, ile za to i kiedy będzie, może być na pw:decayed:

Opublikowano

Raz i ostatni napisze do zastosowanai mojej redukcji zastosowałem odrobine czarnego silikonu reinza i finito a nawet do zaslepki jaka kolega kupił ostatnio w aso za 15zl chyba zastosowalem jedynie troche pasty do tlumikow.

Sladu po silikonie i pascie nie ma a wszystko szczelne i suche wiec wydaje mi sie ze za bardzo sie spinacie :wink:

Opublikowano

Ajj, byłeś pierwszy:facepalm: To w paczce mam Ci wysłać?:decayed: Nie wiem czy u siebie w okolicy dostanę coś takiego:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ok prezes czekamy na wieści gdzie ci to słać i za ile dni już będzie :hi:

Opublikowano

ewentualnie sam sobie kupie :decayed: oj tak kupiem se :grin:

Opublikowano

To dawaj dane do przelewu:wink:

Opublikowano

tomasz i reszta jutro w job bede chciał to ogarnac lecz zdaje sobie sprawe ze nie wszytko na raz takze zrobie ze 4sztuki i teraz tak wysyłka moze byc mozliwa w srode lecz nie gwarantuje bo po robocie jeszcze skladam silnik i tak :kwasny: ale bede sie starał.

poprosze o dane do wysylki jutro podam swoje ewentualnie wysle to wam i jak bede znal koszt z wysylka podam i wtedy sie rozliczymy.

Opublikowano

Takie coś mi by pasowało:wink: To jak ogarniesz temat to daj znać ile za to i wtedy się rozliczamy, chyba że będziesz chciał wcześniej, to spoko:wink: Wysyłam dane na pw:hi:

Opublikowano
Takie coś mi by pasowało:wink: To jak ogarniesz temat to daj znać ile za to i wtedy się rozliczamy, chyba że będziesz chciał wcześniej, to spoko:wink: Wysyłam dane na pw:hi:

kasa nie zajac.

Opublikowano
:dancing:
Opublikowano
  • Autor

Byle browar chłodny :wink:

---------- Post dopisany 15-04-2014 at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany 14-04-2014 at 23:00 ----------

Genialny dzień ... pompa po regeneracji znowu idzie do regeneracji i jak tu krzesać RSa !@# :facepalm:

Opublikowano

Czemu to??

Sluchajta bylem na poczcie i paczka w kartoniku to koszt 10.5zl zwykla i 11.5 priorytet

Opublikowano
  • Autor

Bo kupiłem auto które miała przed moim zakupem regenerowaną pompę niestety ona się nie nadaje na program pod 170 kucy bo nie trzyma konta na obciążeniu i trzeba ją jeszcze raz regenerować tym razem poprawnie :facepalm:

Jak dla mnie to jest mi obojętne czym wyślesz bo to jest z metalu więc i w worku foliowym dojdzie :wink:

Opublikowano

To ja bym wybrał priorytet:wink:

Opublikowano
  • Autor

To już 2 chętnych jest :naughty:

Opublikowano

Mam małe pudelka i tam je wkladam a bedac na poczcie podałem pani element do wysylki i powiedziala mi taka kwote.

Tak wiec juz wypisuje adres do:

fanthomas18

czikita

novwy

---------- Post dopisany at 18:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:10 ----------

DSC_0264.jpg

DSC_0270.jpg

DSC_0273.jpg

DSC_0275.jpg