Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JAKIE HID'y W PRZECIWMGIELNE ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

wielu chłopaków wrzuca HID'y w przeciwmgielne, też mi się podoba ten pomysł :naughty: tylko nie wiem jaką firmę wybrać aby wszystko działało jak należy tzn. bez błędów na fisie (mam pełny fis), zakłóceń radia, zakłóceń cb itp. Wiem że palniki muszą być H11 i chyba powinny być z CAN BUS'em. Podrzucajcie nazwy HID'ów lub aukcji allegro gdzie takie sprawdzone HID'y można nabyć :wink:

Opublikowano

a nie lepiej odrazu dzienne zrobić np NSSC 510 HP :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie, gdyż już dzienne mam zrobione w długich, więc odpada.

Opublikowano

Do czego Ci te HID'y, żeby mieć barwę światła taką jak xenon? Jeśli tak to zobacz jaki efekt osiągnął kolega slo na żarówkach http://i.imgur.com/boqtChu.jpg . Bez błędów, bez rezania, a efekt sam oceń :)

Opublikowano

dokładnie. Więcej problemów z tymi hidami niż sobie wyobrażasz..

Opublikowano
dokładnie. Więcej problemów z tymi hidami niż sobie wyobrażasz..

A jakie żerówki tam wpakowałes?

Opublikowano

Jak wyrezam CLH to też sobie takie zapodam :) Prosto, łatwo, przyjemnie i efektownie :)

Opublikowano

No powiem jestem zaskoczony że żarówki 2szt za 28zł i w tym juz przesyłka :shock3: a tu taki efekt. No na Twoim zdjęciu wygląda to świetnie a jak rzeczywistości? Naprawdę tak biało to świeci? I jak z trwałością tych żarówek? Tzn wiem że ciężko porównywac choćby do H4 bo na przeciwmgielnych nie jeździ się na co dzień ale ile u Ciebie juz siedzą w samochodzie? Ciekaw jestem jak się będa komponoały z ORI xenonem.

Opublikowano

świeci bardziej biało niż LEDy. Wg mnie w bixem się bardzo ładnie komponuje, zero żóltego światła. Wg mojej kobity wpada nawet w zieleń ;)

obczaj mój wątek tam jest pare zdjęć. Co do trwałości mam je od ok 3 miesięcy i jest ok. Jak się spalą to kupie nowe :) cena widzicie jaka jest

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Też już mam te żarówki wpakowane, na razie nie mogę się tego białego efektu dopatrzeć, ale może jak ciemniejsze noce przyjdą to będzie lepiej widać :decayed:

Opublikowano

Podajcie nowego linka zarowek bo tamten juz nie dziala:kwasny:

Opublikowano

ja tez byłbym zainteresowany tymi żarówkami które to dokładnie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko o to jakiej firmy są te żarówki bo ze stronki za wiele nie widać,poza tym jest tam kilka rodzai.

Opublikowano
  • Autor

Firmy KRZAK :decayed: ale świecą przyzwoicie. Na biało świecą tylko te H11 do przeciwmgielnych reszta to syf.