mateusz8i8 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Witam wszystkich na forum Chciałbym przedstawić historie z moją A4 B5 kupiłem ją na początku tego roku była lekko uszkodzona ale po dokładnych oględzinach zdecydowałem się zapewnić jej ciepły kąt w moim garażu. Audi była uderzona w prawe koło zahaczając o błotnik i przednie drzwi (co ładnie widać na zdjęciach). Koło było lekko wygięte dlatego musiała przyjechać do mnie na lawecie. Zacząłem od naprawy koła okazało się ze zwrotnica była wygięta więc została wymieniona wraz z łożyskiem i auto już pięknie stało na ziemi, została blacharka do zrobienia . Części zostały zamówione pod kolor wiec nie ma na niej ani grama szpachli Wyposażenie autka: • 2 x elektryczne szyby • 4 x AirBag • Elektryczne lusterka • Klimatronik • ABS • Centralny zamek + domykanie szyb • Wspomaganie kierownicy • Oryginalny subwoofer w bagażniku Zostały wymienionych kilka rzeczy: • kompletyny rozrząd z pompą wody • wszystkie filtry • olej na 10 W40 MOTUL • oraz założyłem LPG – STAG 4 Mody do zrobienia jeszcze w tym roku: • Założenie podłokietnika z przodu • Wymontowanie tylnej wycieraczki • Komplet wahaczy MS • Pomalowanie tylnej listwy nad tablica rejestracyjną • Xenon • Oświetlenie LED- owe we wnętrz auta • Podświetlenie LED-owe tablicy rejestracyjnej • Oryginalny chrom wokół szyb • Obszycie kierownicy skóra C.D.N Czekam na wasze propozycję co do tego auta pozdrawiam...
LUKASZ1989 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Koło (minimum 17" ), gleba i relingi w chromie i będzie kosa
Rapciuch-R1 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 dobra felga jak kolega pisze troche w dół z nim i od razu bedzie lepiej sie prezentował...
mateusz8i8 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 Felga będzie napewno inna ale nie w tym roku. Myślałem żeby włożyć 16 cali originalną od A6 C5 (mega mi się podobają) Zawieszenia nie chcę obniżać bo jazda po polskich drogach każdy wie jak wygląda .
Rekomendowane odpowiedzi