Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ustawienie odprowadzenia do domu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po wyjęciu akumulatora znikła mi funkcja odprowadzania do domu. Ktoś pomoże jak to zakodować? Audi a4 b6 2005r

Opublikowano

sprawdz czy wlacznik jest w pozycji "1"

a jak nie to tylko vagiem

Opublikowano

a gdzie szukac przełacznika bo nie wiem

Opublikowano

przełącznik jest zaraz przy właczniku świateł w strone kierownicy

jest tam cypelek który po naciśnieciu wychodzi i ustawiasz sobie doprowadzenie do domu aktywacja-deaktywacja :)

Opublikowano

koledzy mam takie pytanko przy okazji, czy CLH działa tylko z włącznikiem auto???

Opublikowano

Nie. Do poprawnego działania wymagane jest lusterko wewnętrzne z czujnikiem oświetlenia (żeby CLH działało tylko po zmierzchu). Można również podłączyć bez lusterka, ale wtedy CLH w pozycji "1" będzie działać w dzień i w nocy :)

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

to wiem, ja pytałem czy jest wymagany włącznik z auto jak mam bez auto

Opublikowano
to wiem, ja pytałem czy jest wymagany włącznik z auto jak mam bez auto

Wystarczy poszukać na FORUM :wink:

Tu masz cały materiał o tym :arrow2:http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/

Opublikowano

to już widziałem , ale tam nie ma nic o włączniku auto , tylko ,że czytając kiedyś temat o lusterko fotochrom coś wyczytałem o włączniku auto,że niby potrzebny.Jeśli chciałbym odpalić clh bez lusterka wystarczy mi moduł z końcówką f i przełącznik clh???

Opublikowano
to już widziałem , ale tam nie ma nic o włączniku auto , tylko ,że czytając kiedyś temat o lusterko fotochrom coś wyczytałem o włączniku auto,że niby potrzebny.Jeśli chciałbym odpalić clh bez lusterka wystarczy mi moduł z końcówką f i przełącznik clh???

Moduł MCE F, lustro z czujnikiem zmierzchu i włącznik CLH.

Opublikowano

lusterko wiem , ale jeśli nie będe miał lusterka i clh włączona na 1 to będzie świeciło w dzień przez ten czas co z lusterkiem???

Opublikowano

Nie wiem, czy w ogóle odpali Ci CLH bez lustra, ale powinno działać, tylko za każdym razem jak będziesz otwierał i zamykał samochód to CLH będzie działać.

Opublikowano

domyślam się:) pytam bo trochę kasy potrzeba na lustro, a tak bym narazie zakupił clh i moduł,a później lustro. może ktoś się wypowie na ten temat czy bez lustra podejdzie:wink:

Opublikowano
domyślam się:) pytam bo trochę kasy potrzeba na lustro, a tak bym narazie zakupił clh i moduł,a później lustro. może ktoś się wypowie na ten temat czy bez lustra podejdzie:wink:

zadziała bez lustra.. tyle że cały czas będzie działać :wink: i w dzeń i w nocy

Opublikowano

dzięki:decayed: