Booster Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Witam, potrzebuję zakupić blaszki zacisków przednich od S4 B7 nr: 8E0-615-269 czy ktoś ma coś takiego na sprzedarz, bądź ma dojście do serwisu u Gajosa 172pl/szt i trzeba zamówić co najmniej 5szt:facepalm:
Booster Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 bo mam komplet hamulców do przeszczepu od S6 z tarczą 360mm i brakuje mi tej blaszki a od S4 B7 też pasuje i ładnie ori wygląda:decayed:
daniels Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar masz po 151zł i bez problemu 2szt ci wyślą
amaradaar Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 jak u gajosa to i w aso jest w tej mniej więcej cenie i do tego 20% rabatu i włala
Dev Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 bo mam komplet hamulców do przeszczepu od S6 z tarczą 360mmi brakuje mi tej blaszki a od S4 B7 też pasuje i ładnie ori wygląda:decayed: Zapomnij o przeszczepie, tarcza nie pasuje.
Booster Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 coś się wyreza, jak tarcza nie podejdzie to dobierzemy inną pod ten zacisk BTW: dzięki chłopaki za pomoc:thumbup1:
a4-freunde Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 jutro ci sprawdze w aso palmowski olsztyn
michałswd Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Panowie i jakie ceny w Aso ? w getem wychodzi 192zl za szt Potrzebuje 2 szt Ewentualnie jesli ktos podesle swoje na wzór lub wysle szablon powiedzmy z tektury jestem w stanie to podrzucic do znajomego który robil mi dekielki do felg z grubej tablicy grawerskiej ksztalt litery itp wycinane jest laserowo kolor takze zostaje nanoszony wiec jest opcja ze wyjdzie to bardzo bardzo podobnie Edytowane 9 Września 2014 przez michałswd
Rekomendowane odpowiedzi