Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nie-działa-podświetlenie-rejestracji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam-mam-problem-jak-w-temacie.Bezpieczniki-sa-dobre-działa-podswietlenie-bagaznika-a-rejestracji-juz-nie-kable-w-dobrym-stanie-nie-przerwane-lampki-do-podspietlanie-tez-ok-a-jednak-nie-działa.Dodam-tylko-ze-swiatla-mi-sie-zapalaja-jak-juz-przekrece-kluczyk-a-nie-jak-przelacze-wlacznikiem-swiatel-ma-to-jakies-znaczenie??Pomocy-bo-musze-to-zrobic-jak-najszybciej.Pozdrawiam

Opublikowano

odkręć lampki i sprawdź miernikiem lub kontrolką czy jest zasilanie , jeżeli jest problem na stylach (czasami przy słabym kontakcie tych blaszek lubią styki siąść i nie łączy) a jeżeli zasilania nie ma musisz po kolei sprawdzać idąc kolorem kabli zaczynając od tylnej klapy

Opublikowano
  • Autor

a czy włącznik świateł ma jakies znaczenie?? dzis sprawdzilem klape i przewody na zgieciu klapy wszytsko ok co dalej i ktory to bezpiecznik od tej rejestracji?

---------- Post dopisany 11-05-2013 at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany 10-05-2013 at 22:56 ----------

pomozcie mi koledzy.

---------- Post dopisany 12-05-2013 at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany 11-05-2013 at 11:21 ----------

Czy może mi ktoś pomóc czy nie??

Opublikowano

bezpiecznik nr 4 jeżeli dobry musisz zdemontować półkę pod kierą i kontrolką sprawdzić przy mce. wszystko jest w tym dziale wystarczy poszukać

Opublikowano
  • Autor

bezpiecznik n4 dobry ;-) a moze byc cos z listwa tam gdzie zamontowane sa lampki?? bo tam jeszcze nie zaglodalem bo burza szla he i latwo sie ja wyjmuje??jak bede mial chwile wolnego czasu to zajze tam ale powiedzcie czy tam moze byc problem?? Pozdrawiam

---------- Post dopisany 15-05-2013 at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany 13-05-2013 at 16:28 ----------

nikt nie mial tego problemu??

---------- Post dopisany 20-05-2013 at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2013 at 20:37 ----------

Widze ze chyba nikt nie moze mi pomoc a powiedzcie mi czy moge jakos pociagnac kable od postojowek z tylu w lampie do podsiwtlania zeby wkoncu bylo i w jakie kable mam sie podpiac. Moze teraz mi ktoś pomoże. Pozdro

Opublikowano
a moze byc cos z listwa tam gdzie zamontowane sa lampki?? bo tam jeszcze nie zaglodalem

No to zajrzyj tam, sprawdź czy dochodzi tam prąd.

Zacząłeś od d*py strony i tego efekt.

Opublikowano
bezpiecznik n4 dobry ;-) a moze byc cos z listwa tam gdzie zamontowane sa lampki?? bo tam jeszcze nie zaglodalem bo burza szla he i latwo sie ja wyjmuje??jak bede mial chwile wolnego czasu to zajze tam ale powiedzcie czy tam moze byc problem?? Pozdrawiam

---------- Post dopisany 15-05-2013 at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany 13-05-2013 at 16:28 ----------

nikt nie mial tego problemu??

---------- Post dopisany 20-05-2013 at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2013 at 20:37 ----------

Widze ze chyba nikt nie moze mi pomoc a powiedzcie mi czy moge jakos pociagnac kable od postojowek z tylu w lampie do podsiwtlania zeby wkoncu bylo i w jakie kable mam sie podpiac. Moze teraz mi ktoś pomoże. Pozdro

Nie denerwuj się tylko wystarczy poszukać.

Nie rób lipy z kabelkami tylko zdemontuj listwę od podświetlenia i posprawdzaj napięcia.

Czesto w sedanie przełamuja się kable przy zawiasie

Opublikowano
  • Autor

przy jakim zawiasie??

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ----------

I napisz co w kolejności mam sprawdzić po kolei jak mozesz bede wdzieczny kolego.

Opublikowano

enrike2 naprawdę bez złośliwości ale pojedź może lepiej do elektryka bo będziesz miał problem z ogarnięciem tego. Masz kilka podpowiedzi co masz sprawdzić po kolei , ty tego nie robisz i dodatkowo nie potrzebnie zaczynasz myśleć nad przeróbkami.

Opublikowano
  • Autor

Ja cie rozumiem ;-) popatrze jeszcze ta listwe bo tam jak rozbieralem to bylo widac rdze moze jakis kabelek przerdzewial wyjme cala listwe i popatrze a jak to nie pomoze to oddam do elektryka. I powiedz mi czy bede mial jakies problemy z wyjeciem tej listwy?

Opublikowano

Możesz mieć ale dopóki się za to nie weźmiesz to się nie dowiesz.:facepalm:

Wiesz ?

Ja robię odwrotnie niż ty.

Najpierw próbuję sam naprawić i dobrać się do czegoś a dopiero gdy wyczerpię swoje możliwości, to pytam na forum.

Rozbierz, popatrz, poczyść, zmierz miernikiem a dopiero potem pytaj.

Opublikowano
przy jakim zawiasie??

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ----------

I napisz co w kolejności mam sprawdzić po kolei jak mozesz bede wdzieczny kolego.

zawias klapy lewa strona

Kolego zacznij coś szukać bo nikt Ci nie nie da zdjęcia w którym miejscu masz usterkę

Zacznij od listwy, jak tu nie ma napięcia to pewnie przełamany kabel

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega wyżej mówi.... Przy siłowniku lewym klapy bagażnika

Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

Ale koledzy jak pisaem wczesniej to ja juz sprawdzalem tam przy klapie i jest wszystko ok w weekend bede mial czas to zajze do listwy a jak to nie pomoze to juz sam nie wiem

Opublikowano

Enrike ja za 2 razem zbalazlem bodajze zolty kabelek bo juz nie mialem sil i na spokojnie zajzalem w gumowa wiazke przy silowniku klapy. Jezeli tak to pozostaje ci rozbiorka boczkow bagaznika i przewertowac cala wiazke

Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

Wiem i to mnie czeka w weekend ;-) napisze co zy byl jakis efekt mojego szukania ;-) jak narazie ciesze sie z zalozenia alarmu ;-) he

Opublikowano

najpierw zmierz czy jest napięcie podstawa.. :wink:

Opublikowano
  • Autor

Pisałm juz ze nie ma napiecia na listwie dlatego chce ja sprawdzic jutro sie tym zajme a jak sprawdzic napiecie na tej wtyczce co jest podlaczona ta listwa ktore to kabelki od podswietlenia rejestracji?? bo tam jest ich pare ;p

---------- Post dopisany 24-05-2013 at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany 23-05-2013 at 12:21 ----------

A wie ktoś ile jest tam śrub na tej listwie widzialem 2 jak ja wyjac nic sie nie urwie czy jest wiecej tych srub??

Opublikowano

W avancie jest 4 szt

Tapatalk