Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wycięcie katalizatorów w A4 B5 2.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam zamiar wyciac katalizatory i wstawic tylko rury i moje pytanie jest takie czy to nie zaszkodzi silnikowi ?ogolnie chodzi o to zeby było troche lepiej słychac v6 z tłumika gosc od takich prac powiedział mi po 40 pln za sztuke i jeszcze kedno ile moge dostac za 2 dobre katy od v6??

Opublikowano

ja u Siebie wyciąłem i jakoś nie zauważyłem dużej różnicy a i niestety mam teraz problem z brzęczeniem wydechu.. :/ ale to może akurat się złożyło z wycięciem katów bo przedtem tak nie było.

Opublikowano

jeszcze zarobisz jak wytniesz , wytnij katy bd lepiej mruczał :) można tez srodkowy D: wydech :D:D

Opublikowano

ja za jednego dostałem 220zł to jak dostaniesz za dwa 400zł to ok :wink:

Opublikowano

dzis bede działał jak wytne to dam znac jak dzwiek w poprzednim aucie omega v6 było fajnie tak od 3 tys taki metaliczny dzwiek

Opublikowano

A ja nie lubię metalicznego dźwięku:wink: ba, nie lubię Omeg :grin:

Opublikowano

omega swietne auto tylko te czeste naprawy szyb zamków ogolnie pierdołek meczy ale ogolnie auto mega wygodnie i tylni naped:naughty:

Opublikowano

Kolego i jak tam zrobiłeś już coś z tym wydechem ??? powiem ci że w 2.8 Q jak brat pozbył się środkowego tłumika i tylne sportowe to rwie suty a katy są dalej ale to A6

mnie ciekawi jak grać będzie w A4 bo też chce to ogarną wstępnie mam ostatni tz końcowy z REMUSA wiec efekt może być sweet

Opublikowano

jestem juz po wycieciu tak od 2,8 tys zaczyna fajnie mruczec ogolnie w aucie troche głosniej jest ale mi to pasuje nie smierdzi nic bez katów za 2 katy dostałem 450 pln