Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kontrolka spalonej żarówki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

słuchajcie od jakiegoś czasu wyświetla mi się komunikat przepalonej prawej żarówki światła wstecznego, jednak prawa żarówka się świeci. Postanowiłem wymienić żarówkę na nową bo coś mogło być z nią nie tak, po wymianie żarówka się świeci a komputer nadal wywala komunikat o przepalonej żarówce, co może być nie tak??

Opublikowano

sprawdź dokładnie wszystkie żarówki w tej lampie oraz wtyczkę do niej

Opublikowano

mój MCE jest z końcówką C więc nie mam kontroli spalonych żarówek, jeśli będe zakładał clh i zmienie MCE na F to już będe miał info o spalonych żarówkach???

Opublikowano
mój MCE jest z końcówką C więc nie mam kontroli spalonych żarówek, jeśli będe zakładał clh i zmienie MCE na F to już będe miał info o spalonych żarówkach???

jak najbardziej

Opublikowano
  • Autor

NO LUDZIE ZMIŁJCIE SIĘ!!!! Zakładam temat po to żeby się dowiedzieć czegoś a zawsze się wchrzani jakiś czopek i pieprzy farmazony nie na temat !!!

Opublikowano

serio??? trzeba było poszukać na forum , a nie zakładać temat, na moje pytanie nie wyczytałem nigdzie informacji więc się spytałem.... stało się coś???

Opublikowano

NO LUDZIE ZMIŁJCIE SIĘ!!!! Zakładam temat po to żeby się dowiedzieć czegoś a zawsze się wchrzani jakiś czopek i pieprzy farmazony nie na temat !!!

620ec0c666ea.jpg

Opublikowano

Dobre.

Muszę sobie skopiować tą fotę.:grin:

PS.Coś brak tu Moderatorów na tym forum.

"Nurmalnie" wolna amerykanka.

Zero porządku.