ORZE? Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Panowie czy ktoś ściągał listwy drzwiowe te z napisem S-line, mam takie do nabycia i nie wiem czy są one na zaczepy, wciski czy klejone. Czy te z avanta są takie same jak z sedana? Ciężko się je ściąga?
xBladex Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 z tego co mi wiadomo to te listwy sa przyklejane do drzwi.. ale mogę się mylic..bo ja mam tak w B5
ucho.77 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 środkowe z drzwi są klejone na taśmie:wink:
Janekx Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Jeśli mówimy o tych których zdjęcie wkleił SIXU są klejone na taśme ale po obu stronach są takie jakby małe kołki/zaczepy. Widać to na tym zdjęciu powyżej
ORZE? Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 chodzi o te środkowe, na tylne drzwi z emblematem...
MAT1000 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Na drzwi czy na progi ? Środkowe w drzwiach to chyba dekory. Ja jeszcze podpytam się o zewnętrzne listwy, czy te z logo s-line oryginalnie mają na nie wgłębienie ?
turzol Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Ja jeszcze podpytam się o zewnętrzne listwy, czy te z logo s-line oryginalnie mają na nie wgłębienie ? nie mają
Rekomendowane odpowiedzi