r.kuderawiec Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Witam dziś uczestniczyłem w kolizji oczywiście nie z mojej winy Gościu który mnie wyprzedzał uszkodził mi przedni błotnik zarysował lusterko całe ale niestety ma lekki luz no i alusik oberwał najmocniej jest ostro porysowany A więc za taką szkode ile mógł bym sie cenić albo ile moge dostać dodam ze gościu nie poczuwał sie do winy i sprawa trafiła do sądu
Gość adus20 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 nikt CI tego nie powie bo: nikt nie widzial jak mocno sa uszkodzone elementy wiec nie wiadomo czy do wymiany/naprawy kazdy zaklad ubezpieczen inaczej Ci wyliczy nie wiadomo czy felga jest prosta. Zgłoś do jego Tu i poczeaj na wycene, bedzie orzeczenie sądu to jest przedstawisz do tu i po sprawie
Gość Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 jeśli sprawa idzie do Sądu to nie wiadomo czy cokolwiek dostaniesz - przecież póki co Winnego nie ma
r.kuderawiec Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 ale ja mam świadków i do tego uciekał z miejsca kolizji No to chyba jest jasne
Rekomendowane odpowiedzi