afroo. Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Bez foty modzik nie zaliczony więc działaj. ; )
FBI Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 oj dziekuję, przyczepność na 100% za Chiny jeszcze nie udało mi sie jej zerwać, troszke mocy brakuje ale powoli planuję sie tym zająć. zobaczymy co wyjdzie Polecam wyłączyc ESP:) dwójka i bok:) Tak poważnie to gratuluję zakupu, oby wszystkie modyfikacje poszły po Twojej mysli!
MiGsu Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) up karbony rs4, lustro z kompasem, moduły pod składanie-rozkładanie luster z pilota-kluczyka foto film pierwszy post regeneracja wyświtlacza rns-e poprzez usunięcie matowej uległej na rysy warstwy z ekranu i nałożenie matowej folii Edytowane 4 Października 2015 przez MiGsu
instruktor83 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Nie myślałeś jeszcze o ledach w lusterkach z Audi A6 C6? Mody na wielki plus:-) gratuluje:-)
MiGsu Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 jeszcze skrętne, pdc przód, homelink i można sie bawić. choc moduły pod drzwi mam z opcją led wiec instalka już na aucie
instruktor83 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Czyli jesteś takim maniakiem jak i ja:-) oby tak dalej:-)
H4mm3R Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Niema fot, mody się nie liczą
MAT1000 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Cfaniak wrzucił na pierwszą stronę Open ceremony jakimś modułem masz uruchomione ???
Norbas Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Dekory są mega zresztą cała fura jest mega Sam modziłeś mirror tilt ?
MiGsu Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Open ceremony to efekt uboczny po montazu modulu ktory sie nazywa v-fiz od kolegi z forum. Opcja tilt to efekt uboczny po montazu i uruchomoeniu pamieci pod fotel kierowcy oraz pamieci pod ustawienie luster
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 MiGsu Ty wkładałeś u do bixa siebie soczewki z B8?
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Zdaj później relację i ewentualnie porównanie do skrętnych montujesz?
MiGsu Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 Nie. Mam bixa pod stolem. Ale docelowo do slretnych Lampa wybebeszona. Do wymiany soczewki i odblysnika z b8. Na zdjeciu moj obecny odblysnik z data 2005, jak dla mnie trzyma sie super. Musialem rozkleic lampe by wyfobyc co chcialem. Niestety koncowy element ten co trzyma d1s jest mocowany na okrogly stozek odbysnika. Natomiast b8 ma chyba 8 kątow. W zestawie nie dostalem. Wazne zeby zestaw rowniez mial wtyczke. Jest inna niz w b7. Reszta wyglada ze bedzie pasowalo. Poki co wstrzymuje moda Poki co moge isc do sklepu po lasagne. Jak by ktos potrzebowal zdjecie od srodka lamp etc dawac cynka zanim posklejam
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 A samej soczewki ni da się wymienić? Bo odblysniki w b7 są lepiej wykonane niż np w b6
MiGsu Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 Da sie pewnie. Ale tu chyba juz wychodzi roznica pomiedzy odblysnikami. B7 ma gladki jak soczewka a b8 polift ma dziurkowana soczewke i odblysnik jest "paskami". Ale zawsze to tez rozwiazanie. Omija nas ciecie kabli w lampie by wpiac sie. Moze i lepiej nawet. Dobra ide sprawdzic i zrobie fote Jak widac soczewka ze stelazem pasuje p&p do odblysnika. Wszystkie czesci z obu zestawow mozna dowolnie skladac ze soba. Siniczek z wtyczka i zapadka z b7 mozna zalozyc na odblysnik b8 polift i omijamy ciecie kabli wiec mamy juz prawie gotowe. Teraz tylko mocowanie d1s na lampie potrzebne. A tam jest d1s czy d2s? Mam na mysli b8
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 W B8 jest D4S, ja myślałem żeby tylko podmienić soczewki bo lepiej skupiają światło.
MiGsu Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 Ok wszystko jasne. A wiec. Odblysnik pasuje. Poprostu inaczej montujemy zarnik. Zaginamy blaszke na koncu odblysnika i bezposrednio wciskamy zarnik i przekrecamy. Nie ma tam dodatkowego mocowania jak w b7 o ktore zachacza sie kabel zarnik-przetwornica i tak wyglada sam odblysnik z zamontowanym zarnikiem oraz ponizej zestaw z b7 bez zarnika
MiGsu Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 Pasuje. Przekladamy tylko zapadke z kostka z naszej lampy aby nie ciac kabli. Ja zostane z odlysnikami z b7 bo 10 letnie sa w lepszym stanie niz niz 2 miesieczne z b8
Rekomendowane odpowiedzi