kuba84 Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Na początku prosze Moderatorów o nie usuwanie mojego posta Mam problem, chciałem sciagnac kola a okazuje sie ze mam jedna śrubę z zabezpieczeniem, a przeszukałem całe auto i nie znalazlem nasadki do tej śruby Sam mam audi i zabezpieczenie w kolach ale akurat inne Wzór - standart taki gwiazdkowy, na pewno jest to ori AUDI Wiec jesli ktos z Zielonej Góry lub najblizszej oklicy mial jakies zabezpieczenie prosze o info Dziękuje Pozdrawiam
domelq Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Ostatnio kupowałem nasadkę do swojej śruby i byłem w ASO. Gość wyciągnął komplet nasadek zabezpieczających, było ich około 30!!!! :gwizdanie: Dobrałem, zakupiłem (35 PLN) i mam swoją. Ale wiem jedno, że jak złapiesz gumę to nie licz na zatrzymanie drugiego Audi bo może nie mieć akurat takiej końcówki jak Ty
kuba84 Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Opublikowano 16 Lipca 2008 pewnie ze tak, to autko do ktorego potrzebuje stoi do rozebrania na graty, oczywiscie w swoim aucie do jazdy mam wszystko czego mi potrzeba
Wąski Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Klucz nasadowy troszkę mniejszy i młotek wbijasz na siłę i odkręcasz Tak się robi jak się zgubi lub nie ma nasadki
kuba84 Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Opublikowano 16 Lipca 2008 temat do kosza udalo sie sruby odkrecic garazowymi metodami
Rekomendowane odpowiedzi