SaperTNT Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam Mam problem przy gwałtownym przyspieszaniu i hamowaniu, samochód dostaje drgań. Wczesniej miałem założone poucinane spręzyny zawieszenia, chyba rodzaj czeskiego tuningu. Wymieniłem komplet spręzyn i amortyzatory przód. Co moze byc przyczyną tych drgań? Napewno to nie tarcze hamulcowe. prosze o pomoc/ Pozdrawiam
leohakin Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam, Sprawdzales przeguby albo wahacze? Mialem to samo w sluzbowym aucie, ale nie pamietam co bylo wymieniane. W kazdym badz razie pomoglo odrazu. Pozdrawiam
SaperTNT Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Opublikowano 23 Lipca 2008 Ok dzieki, za tydzien jade do mechanika, zobaczymy co poradzi:) mam nadzieje ze wszystko bedzie dopieta na ostatni guzik bo 2000 km przed moja Audiczka:)[br]Dopisany: 23 Lipiec 2008, 14:46 _________________________________________________Co do kół to raczej nie, były zakładane nowe felgi z oponami i wszystko wywazane wiec watpie:( mechanik cos wspominal ze moga byc uszkodzone koncowki drazkow, wszystko przez inteligentny tuning i ucinanie sprezyn zamiast kupowanie sportowych... ehhh
Rekomendowane odpowiedzi