ra.vi Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 HEj Cos sie stało i autko od paru dni cieżko odpala, łapie na dwa gary i trzesie budą. podłaczyłem vaga i zero błędów i system na lapku sie sypnął ;/ co mam sprawdzic aku jest nowy kreci normalnie tylko ciężko łapie nie zależnie czy ciepły czy zimny.
Bedzial Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 To sie stalo samo z siebie z dnia na dzien? Czy cos sie jeszcze wydarzylo w miedzyczasie? Np ktos cos kombinowal lewym programem ktory na koniec sie sypnal? :>
ra.vi Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Opublikowano 19 Maja 2013 z dnia na dzień. Program był robiony 2 lata temu w dynosofcie wiec chyba nie to. nic przy aucie ostatnimi czasy nie było robione typu wymiana filtra paliwa<5tys temu> gdy przytrzymam go na rozruszniku to zapali na wszystkie.
Bedzial Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 W takim razie mozliwe ze wtryski padaja, masz mozliwosc przelozyc wtryski od kogos zeby sprawdzic?
ra.vi Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Opublikowano 19 Maja 2013 nie wiem co grane ale dziś palilł normalnie PD raczej nikt mi nie pożyczy nie mam takiej możliwości raczej, a gdyby nalać stp do baku i przepłukać albo jakiś inny bajer?
Bedzial Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Mozna sprobowac, bardzo mozliwe ze jakis syf sie dostal do ukladu. Mozliwe tez ze to tylko filtr sie zamulil, kiedy go zmieniales?
ra.vi Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 i juz jasne pasek rozrządu zrobił sie luźny, napinacz wytrzymał 35tys. ;/ za dwa dni bede wiedział czy zawory całe
Rekomendowane odpowiedzi