Dawid-Kna Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Witam. Koledzy kojarzycie czy audi wypuszczało lusterka boczne w kierunkowskazami ? )) dzięki za odp. może jakiś link
Fr0styyy. Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Nie w B6 Chociaż słyszałem, że lusterko z B8 pasuje po przeróbkach do B6 Czy to prawda to nie wiem.
Dawid-Kna Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 Ciekawe jak by to zrobić ? Może ktoś sie wypowie jeszcze i pomoże :naughty:
Bielun22 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 ja miałem w planach takiego moda ale za duzo zachodu i kosztów... bo najpierw musisz wyrezac kierunki w lusterkach z czym jest w chu.. zabawy a po zainstalwaniu kierunków musisz udać sie do lakiernika który zdemontuje ci kierunki zaspawa dziury po nich i pomaluje przednie nadkola bo w Polskim prawie nie mozesz miec wiecej niz jeden kierunek na strone.... jednym zdaniem: fajny mod ale kasy fura zeby go miec i dlatego darowałem sobie:thumbdown:
jacek70 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wszystko fajnie oprócz tego naszego prawa.
dudas307 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 AUDI S5 Spiegel am AUDI A4 8E B7 und es geht doch... PART I : Top-Blog AUDI S5 Spiegel am AUDI A4 8E B7 und es geht doch... PART II : Top-Blog AUDI S5 Spiegel am AUDI A4 8E B7 und es geht doch... PART III : Top-Blog AUDI S5 Spiegel am AUDI A4 8E B7 und es geht doch... Elektrik : Top-Blog AUDI S5 Spiegel am AUDI A4 8E B7 und es geht doch... FINAL PART : Top-Blog
Rekomendowane odpowiedzi