135GL Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Witam słuchajcie problem jest następujący moja A4 B5 95r rok sedan zamontowałem radio i tak przód działa ale tył nic zero kontaktu. Czytając posty na forum wiem ze tył jest aktywny ale u mnie są tylko dwie kostki nie ma tej trzeciej bo ktoś ją wyciął i teraz pytanie jak to wszystko połączyć? ma ktoś może jakiś schemat? ktoś to już przerabiał...
graba83 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Ja wybrałem opcję podjechanie do magika. Skasował mnie na flaszkę, a podmienił 2 kable w radiu. 10 min i po sprawie.
135GL Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 A znacie jakiegoś magika w krk? bo u mnie jest tam tylko pięć kabli luźnych tzn obciętych. 2x brązowy z czerwonym paskiem, niebieski z czerwonym paskiem, niebieski z zielonym paskiem i biały. a i w głębi jest taki jakby cienki koncentryk czarny?
Kamil457 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 jakie radio montujesz, ori czy inne? Tylne głośniki zasilane są z subwoofera z tyłu. Przy montażu nieoryginalnego radia trzeba dokupić przejściówkę
Rekomendowane odpowiedzi