nimskrk Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Witam Panowie mam błąd poduszki silnika po oględzinach z kabelkami wszystko ok wiec pozostaje wymiana poduszki i tu moje pytanie wiem ze ori poduszka kosztuje około 500 zł, poduszke lemfordera można kupić za około 200 zł.,ale ponieważ ona nie ma wejscia na wtyczke wiec trzeba jakoś oszukać żeby błedem nie waliło pomoże jakiś rezystor ?? Dzięki za odpowiedzi
hokej66 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Udało Ci się może znaleźć rozwiązanie?
nimskrk Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 Udało Ci się może znaleźć rozwiązanie? tak kupno nowych ori poduszek cena ale lepiej kupić ori niż zamiennik nawet lema
Kuker Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 ja założyłem ori bez czujnika bo dostałem prezencie. Po montażu żadnych błędów...
POWER-KRIS Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Na odpiętej wtyczce nie ma prawa być błędu bo to jak z klockami. W srodku dwa styki w poduszce i jak olej wyparuje to się złoży zetknie i błąd. Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
POWER-KRIS Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Tak sobie dziś swirowalem i wychodzi że w a4 b6 w ori poduszce jest zawór olejowy zmieniający siłę tłumienia. Ori to Avon i nikt nie robi takiego zamiennika wiec inne się nie sprawdza. Sony Xperia Tapatalk Pro.
Rekomendowane odpowiedzi