medik Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 SŁUCHAWKI MONSTER BEATS SOLO HD ORYGINAŁY! (3270025368) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.te sa dobre:wink: także mogę polecić
anex Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Na monster beats musisz uważasz ,bo 3/4 na allegro to podróby takie że awaria . A co najgorsze nie kosztują o wiele taniej od oryginałów . Duże Beats'y kosztują ok 1500zł . Ale do Twojego budżetu mogę polecić jakieś senheisery . Dobra jakość dzwięku niemal w każdym modelu . Ja mam Phillips city scape uptown .na sprzedaż (nowe ,dostałem w prezencie ) Jak jesteś zainteresowany to pisz na priv . Tu artykuł dotyczący słuchawek Nowości www.hifi.pl | PHILIPS - seria słuchawek CityScape (14.04.2012)
Remik-A4 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Posiadam 2 rozne sluchawy od Sennheisera Swietna jakosc !!! za nie tak duza cene Sennheiser RS140 wireless graja idealnie od 4 lat oraz Sennheiser MM70i np. dla iPoda Sennheiser MM 70i z mikrofonem (iPhone) :: AUDIOHIT Katowice - Kino domowe, słuchawki i audio Hi Fi Sennheiser RS 140 - Słuchawki - cena od 629,00 zł w porównywarce cen BazarCen.pl POLECAM
cabanmat Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Ja raczej celowałbym w słuchawki przewodowe aby tylko kabel wychodził z jednej słuchawki
Remik-A4 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 ...sa rowniez przewodowe Sennheisery ogolnie firma oferuje wysoka jakosc za przystepna cene wiec polecam.
Rekomendowane odpowiedzi