odawid Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Witam, Czy ktoś ma jakieś doświadczenia jak zachowuje się taki zestaw po chipie: 2.7TDI + multitronic ? Chodzi mi o to jaka jest szansa, że nie posypie się skrzynia biegów, przy mocy ok 240 km.
dziadek Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 jeżeli ci nie drogie życie skrzyni odpuść - tu nie moc tylko moment obrotowy daje w kość skrzyni
deejay24h Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 elo Mnie ktoś właśnie namawia na wirusa TA osoba twierdzi że jest osobny program do skrzyni i lata jak ta lala ja chwilowo się zastanawiam szukam kogoś kto już by w muli robił .
dziadek Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 eloMnie ktoś właśnie namawia na wirusa TA osoba twierdzi że jest osobny program do skrzyni i lata jak ta lala ja chwilowo się zastanawiam szukam kogoś kto już by w muli robił . co z tego że osobny program dla skrzyni - przecież ona przekazuje moment obrotowy silnika to co zmienia program w skrzyni - nie wzmocni jej mechanicznie
Kamyk Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 eloMnie ktoś właśnie namawia na wirusa TA osoba twierdzi że jest osobny program do skrzyni i lata jak ta lala ja chwilowo się zastanawiam szukam kogoś kto już by w muli robił . zapytaj sie tylko czy Ci pokryje koszty przywrocenia wszystkiego do normy, jak to juz pierd..... co za namawiacz ....
Rekomendowane odpowiedzi