A-rek Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Już mi chodzi po głowie, żeby wrócić do otwierania normalnego... ja po dwóch dniach wróciłem do serii
jedrekx Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Artur, zmień nazwę wątku no chyba, że dalej na sprzedaż
Arturoo Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Opublikowano 11 Marca 2015 Już mi chodzi po głowie, żeby wrócić do otwierania normalnego... ja po dwóch dniach wróciłem do serii Arku ja jeżdżę sam...cały czas raz na dwa tygodnie gdzieś z Żoną i Dzieckiem ....także mi to nie robi różnicy Jędruś ...jakby ktoś chciał to jest na handel 13,999 ...do jakiejś skromnej negocjacji.... Kolego sympatyczny ....to było dobrych kilka dni temu
siemian Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Już mi chodzi po głowie, żeby wrócić do otwierania normalnego... ja po dwóch dniach wróciłem do serii Arku ja jeżdżę sam...cały czas raz na dwa tygodnie gdzieś z Żoną i Dzieckiem ....także mi to nie robi różnicy Jędruś ...jakby ktoś chciał to jest na handel 13,999 ...do jakiejś skromnej negocjacji.... Kolego sympatyczny ....to było dobrych kilka dni temu kilka dni, kilka skrzyń, kilka silników temu... Edytowane 11 Marca 2015 przez siemian
danielom Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Już mi chodzi po głowie, żeby wrócić do otwierania normalnego...ja po dwóch dniach wróciłem do serii Arku ja jeżdżę sam...cały czas raz na dwa tygodnie gdzieś z Żoną i Dzieckiem ....także mi to nie robi różnicy Jędruś ...jakby ktoś chciał to jest na handel 13,999 ...do jakiejś skromnej negocjacji.... Kolego sympatyczny ....to było dobrych kilka dni temu No wczas sie obudziles ;D
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Powrót Zobaczymy jak opanuję machanie lewarkiem Na razie nuda... Ekonomia .... Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Arturoo
SebaMC Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wkleiłeś zdjęcie z jazdy po mieście rozumiem? ślicznie, w końcu temat skrzyni rozwiązany, ale pewnie ciężko będzie się przyzwyczaić do manuala, co ?
horny devil Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie jest Ci smutno że FIS w ostatnim rzędzie "zgasł"??Za to portfel się już zapewne ucieszył
kuba84 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Za to portfel się już zapewne ucieszył Póki co chyba lekko schudł ... w ciągu roku na samym paliwie się zwróci
horny devil Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Za to portfel się już zapewne ucieszył Póki co chyba lekko schudł ... w ciągu roku na samym paliwie się zwróci No ja patrzę z perspektywy częstych "serwisów" multi to też chyba się też zwróci ze 2-3 manuale za jeden remont.
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie jest Ci smutno że FIS w ostatnim rzędzie "zgasł"?? Za to portfel się już zapewne ucieszył no trochę lipa ,że na dole się nie podświetlają już biegi portfel na razie sobie musi odetchnąć Piter to był tip ,a nie multik Za to portfel się już zapewne ucieszył Póki co chyba lekko schudł ... w ciągu roku na samym paliwie się zwróci spoko poczekamy zobaczymy
horny devil Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 a jeden czort, 2 pedały zamiast 3 Się ostatnio zastanawiam czy się pakować w DSG patrząc na Ciebie
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wkleiłeś zdjęcie z jazdy po mieście rozumiem? ślicznie, w końcu temat skrzyni rozwiązany, ale pewnie ciężko będzie się przyzwyczaić do manuala, co ? tak ....pierwsze 100km to po takich pipidówach zrobione na redukcjach 5>3 ..w bagaju z 150kg gratów, 2 facetów w aucie...czyli lekko ponad 2t...nie ma źle...trasę skończyłem z wynikiem 119km i spalaniem 8,1 a jeden czort, 2 pedały zamiast 3 Się ostatnio zastanawiam czy się pakować w DSG patrząc na Ciebie to zupełnie inna skrzynia...tak w serwisie jak w kosztach
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 no i pięknie...jak Ty to piszesz o Q, że to właściwy napęd... ...to ja napiszę, że masz wreście właściwą skrzynię
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 nauczę się...wczoraj to kilka razy ze zgrzytem bym 4 wbijał
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 :grin: ale spokojnie nikt Tobą "nie będzie gardził" pojeździsz nauczysz się :grin: a tak rychtyk to teraz w mieście esemesów nie będziesz pisał, chociaż i to da się zrobić
SebaMC Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No i super, jak nauczysz się operować manualem to i przyspieszenie podejrzewam będzie nieco lepsze o spokoju ducha już nie wspomnę dawca też 2.5?
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No i super, jak nauczysz się operować manualem to i przyspieszenie podejrzewam będzie nieco lepsze o spokoju ducha już nie wspomnę dawca też 2.5? oczywiście
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A właśnie Arturku...WIELKIE DZIĘKI ZA WCZORAJ... :notworthy: :notworthy: No i super, jak nauczysz się operować manualem to i przyspieszenie podejrzewam będzie nieco lepsze o spokoju ducha już nie wspomnę dawca też 2.5? oczywiście tak mi się zdawało...bo obroty były niższe niż w 6-tkach z 1.9
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 obroty z 6'tki są bardzo porównywalne z 5'tką tipa na analogicznych prędkościach
Rekomendowane odpowiedzi