Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Dołożenie pilota do seryjnego centralnego zamka - jak i co ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Chcialbym sobie otwierac drzwi z pilota. Centralny juz mam seryjny czyli pneumatyczny. Napewno to ktos juz przerabial. Teraz mojhe pytania brzmia:

1. pod jakie kable trzeba sie podpiac w bagazniku (kolory)?

2. jaki zestaw najlepiej kupic (co polecacie z autopsji)??

3 Ogolnie jak do tego sie zabrac??

Licze na wasza fachowa pomoc i od razu mowie ze nie moglem znalezc nic ciekawego na forum

pozdr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dołaczam sie do pytania kolegi

Opublikowano

witam. ja zakupiłem na allegro od allegrowicza Firma_Darek sterownik z dwoma pilotami zrobiony pod dany model samochodu - nie jakiś uniwersalny ponieważ czytałem że można bardzo szybko spalić pompkę centralnego zwykłym sterownikiem- sprzedający daje pełny opis montażu, a montowałem to koło nóg kierowcy w słupku i wszystkie podłączenia się tam wykona takie jak: domykanie szyb, miganie kierunków, oczywiście zamykanie i otwieranie centralnego oraz samo uzbrojenie czyli sleep. u mnie to działa bez zarzutów. cena 150zł trochę drogo ale warto.

mam opis podłączenia ale plik jest chroniony hasłem i nie pamiętam hasła.

pozdrawiam neni :mysli:

Opublikowano
  • Autor

neni a nie moglbys nmapisac do tego sprzedawcy z prosba o podanie tego hasla??[br]Dopisany: 28 Lipiec 2008, 20:14 _________________________________________________neni a powiedz mi jeszzce czy domykanie szyb u ciebie z pilota dziala bez zarzutów? Bo ja kiedys montowal sterownik ale w golfie III i gdy otwieralem auto to szyby sie troche uchylaly.

Opublikowano

niedawno przerabiałem ten temat ,wiec od początku

zdjąć plastik pod kierownicą , lepszy dostęp do kabli i dobre miejsce na centralkę,

*od strony pedału sprzęgła zdjąć plastik pod którymi są prawie wszystkie przewody które potrzebujemy

zasilanie - pod skrzynką z przekaznikami drugi słupek od lewej +12 cały czas

kierunkowskazy- przewody czarno-biały , czarno zielony *

centralny zamek - popielato-biały otwieranie i czerwono-niebieski zamykanie ,sterowanie minusem*

domykanie szyb - czerwono-brązowy ,sterowane minusem*

wyłączniki drzwi - brązowo-biały*

wyłącznik klapy bagażnika - brązowo-niebieski*

+12 po włączeniu zapłonu - przewód czarny*

alarm jaki zamontowałem to Inferno z funkcją domykania szyb (sygnał 35sekund)

do tego są ładne piloty . Cały montaż zajął mi 5 godzin i zaoszczędzone 300 zł bo tyle taka przyjemność kosztuje u elektryka . W razie jakiś niejasności prozę pytać.

Opublikowano

witam. mam już hasło podaj mi maila to wyśle. domykanie działa bez problemowo jak i cały sterownik

Opublikowano
  • Autor

neni oto moj adres: [email protected]

Swoją drogą to już zamówiłem o tego goscia sterownik, ale wyślij mi instrukcje.

dzieki i pozdr

Opublikowano

instrukcja wysłana. :good:

Opublikowano

Jesli można to tez poproszę o tą instrukcję.

Opublikowano

Witam, jeśli to nie kłopot to proszę o instrukcję. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam podpinam sie :D, czy moge prosi też instrukcję? Ponieważ mam problemy z podpieciem pilota mój adres to [email protected]

Z góry dzieki

Opublikowano

I Mi i Mi jak możecie to wyślijcie tą instrukcje [email protected] :> pozdrawiam k.

Opublikowano

ja również mam z tym problem neni sporo masz tego wysyłania jak bedzie ci sie chciało to [email protected] :thankyou2:

albo ktoś kto ją już ma od neniego niech prześle..z góry wielkie dzięki.. :hi:

Opublikowano

witam. ja zakupiłem na allegro od allegrowicza Firma_Darek sterownik z dwoma pilotami zrobiony pod dany model samochodu - nie jakiś uniwersalny ponieważ czytałem że można bardzo szybko spalić pompkę centralnego zwykłym sterownikiem- sprzedający daje pełny opis montażu, a montowałem to koło nóg kierowcy w słupku i wszystkie podłączenia się tam wykona takie jak: domykanie szyb, miganie kierunków, oczywiście zamykanie i otwieranie centralnego oraz samo uzbrojenie czyli sleep. u mnie to działa bez zarzutów. cena 150zł trochę drogo ale warto.

mam opis podłączenia ale plik jest chroniony hasłem i nie pamiętam hasła.

pozdrawiam neni :mysli:

i jak sie sprawuje jak z jakoscia scyzorykow? podrzuc jakies fotki pilota jak wyglada z drugiej strony?

Opublikowano

ja nie mam scyzoryka, kupiłem sterownik i 2 piloty, wtedy nie miał takich pilotów z scyzorem, to co mam sprawuje się bez zarzutów :good: