sebero Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Witam panowie i panie. Mam takie pytanie chcialbym zamontowac do swojego 1.6 97r licznik z fisem jest taka mozliwosc bo potzalem na forum widzialem ze niektorzy zmieniali na fisa ale na wiekszych pojemnosciach i z czym sie to dokladnie wiaze zmiana wiazek' kabli? Czy na zasadzie p/p. Bo na alegro widzialem fis do 1.6 ale od anglika;/
Mike_D Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Do przeczytania ten wątek i wszystko będziesz wiedział http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b5-efekt-wymiany-licznika-fis-6227/
Arkadiush Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Witam panowie i panie. Mam takie pytanie chcialbym zamontowac do swojego 1.6 97r licznik z fisem jest taka mozliwosc bo potzalem na forum widzialem ze niektorzy zmieniali na fisa ale na wiekszych pojemnosciach i z czym sie to dokladnie wiaze zmiana wiazek' kabli? Czy na zasadzie p/p. Bo na alegro widzialem fis do 1.6 ale od anglika;/ po krótce można ale musisz kabelki dobrze polutować zmasować i kodowanie zmienić ja mam u siebie taki licznik
beny. Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zajmuję się ktoś tym na dolnośląskim ? Tak żeby oddać do zrobienia
sebero Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2013 tez właśnie myślałem nad taka opcją żeby kogoś poszukać bo samemu to pewnie bym za którymś razem może jako tako zrobił, a tak to ktoś w wolnym czasie by poprzerabiał ogarnął i by zarobił przy okazji;) może akurat się ktoś znajdzie?
Rekomendowane odpowiedzi