dr.hab Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 witam wszystkich.wczoraj rano pojawił sie problem w mojej audi to znaczy po odpaleniu silnika cos zaczeło pyrkac kolo turbo,wiec zgasiłem i odpaliłem ponownie i to samo przejechałem pare kilometrów i problem sam sie rozwiazał.dzisiaj rano to samo po odpaleni na zimnym silniku to samo a jak sie rozgrzał to wszystko jest ok.co to moze byc i czego to sa obiawy.dzieki.paweł
kingsoft-grucha Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 zrób loga dynamicznego 3,8,11 na 4 biegu od 1500obr.
Sztomel Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 po odpaleniu silnika cos zaczeło pyrkac kolo turbo sprecyzuj co znaczy "koło turbo" a konkretnie z którego miejsca i co "pyrka"
peres112 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Może to głupie, ale zobacz czy nie wyczepiła Ci się rura doprowadzająca powietrze do filtra.
dr.hab Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 hejka mam juz diagnoze wałek rozrzadu ipompa oleju do wyniany a jestem za granica koszt 1500 euro ale czesci orginalne z serwisu audi.
Rekomendowane odpowiedzi