Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Xenony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dosc dziwny problem z xenonami wielu mowi ze to wina zarnikow a mi sie wydaje ze to cos glebiej siedzi.

Otoz mam fabryczne xenony i przy hamowaniu one mrugaja a przy mocnym i dlugim potrafi jeden xenon zgasnac a po chwili sie zapala ewentualnie trzeba go zalaczyc i wylaczyc.

Ktos spotkal sie z podobnym problemem?

Opublikowano

Przetwornice może się kończą?

Opublikowano

pierwsze co to bym kostki i ogólnie wszystkie połączenia wyczyścił i ewentualnie poszukał uszkodzonych kabli bo jakby coś nie łączyło bo skoro przy hamowaniu tak się dzieje to jakby sie coś rozłączało przy przeciążeniu.

Opublikowano
  • Autor

Jezeli chodzi o styki to wszystkie sa ok bo elektryk robił ledy i kazałem wszystkie styki zrobić jakimś contact sprayem i podociskac

Opublikowano

przełóż żarniki miejscami, jeśli druga lampa zacznie się wyłączać wtedy będzie wiadomo że to wina żarnika, jeśli nie to znaczy że coś jest nie tak z przetwornicą lub okablowaniem pierwszej lampy

u mnie xenony bardzo delikatnie mrugają gdy depnę mocno w hamulec i załączy się abs, spotkałem się już z kilkoma takimi przypadkami i myślę że to taki ich urok...

co do wyłączania się ksenonu, miałem kiedyś przypadek że jak wchodziłem ostro w zakręt w prawo to lewy ksenon wyłączał się i włączał tak jak by ktoś bawił się włącznikiem świateł, myślałem że coś nie kontakci - okazało się że to wina zarnika...

:hi:

Opublikowano
  • Autor

Stronami niema po co zamieniac bo raz gasnie lewy raz prawy a mrugaja oba. Sytuacja pojawia sie coraz czesciej i irytuje to ze trzeba swiatla gasic i zapalac podczas jazdy zwlaszcza ze nauczylem sie do wygody i korzystam z funkcji auto.

Opublikowano

Może ta funkcja "auto" coś szwankuje.Warto by pójść jej tropem.

Opublikowano
  • Autor

Sprawdze dzis jak nie zapomne na normalnej funkcji.