porki18 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Witam wszystkich.. Mam problem z esp.. Miałem zepsuta pompę abs/esp miała jakieś zwarcie wymieniłem pompę gość który ją mi sprzedawał zapewniał mnie że jest z a4 b7 cabrio.. Ten sam gość który mi ją sprzedał zrobił adaptacje tej pompy.Z fisa zniknął błąd (czerwony znaczek hamulców)..Ale teraz po jakimś czasie zauważyłem że nie działa esp.. Może jest ktoś kto miał podobny problem lub jest z trójmiasta i mogłbym mi pomóc z tym fantem.. Czy czujnik hamulca ma jakieś znaczenie??
Beny Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Czujnik hamulca ma znaczenie na działanie esp przynajmniej u mnie w b6 mial:decayed: zapodaj bledy jakie masz a ktos ci pomoze na pewno:wink:
porki18 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 No właśnie Panowie nie mam jeszcze kabelka bo nie wiem co kupić(chodzi mi o jakiegoś chinczyka)
Dev Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Kup coś lepszego. Polecam ze strony www.obd2.pl - diagnostyka i autoelektronika ON-LINE Pamietaj ze Twoje auto jest na CAN-ie
porki18 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 Panowie zauważyłem też teraz że po przekręceniu stacyjki nie zapalają się kontrolki od abs i esp
Rekomendowane odpowiedzi