Chris86 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 ...Transmitera MP 3 nie poolecam....szum podczas jazdy...juz wole samego radia słuchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam Ostatnio też wpadłem na pomysł zakupienia takiego wynalazku, dokładnie wziąłem ten: http://www.allegro.pl/item399847014_fx5_new_mp3_mp4_mp5_player_transmiter_usb_pilot_eq.html Przyznaję się bez bicia, że zupełnie bezsensownie wydałem 80zł Jak dla mnie totalna porażka, dźwięk po niżej moich oczekiwań, gdy mamy zgrany jeden gatunek muzyki to jest ok, ale jak mamy mieszankę utworów to dźwięk jest naprawdę kiepski, poza tym samo przełączanie utworów jest uciążliwe, zero orientacji w nagranych utworach (miałem ich na penie zaledwie 500) a zabawa w przełączenie piosenek tym śmiesznym pilocikiem na podczerwień czy przyciskiem przeskoku do następnej piosenki mija się z celem, nie elegancka, nie wygodna obsługa Osobiście nie polecam, chyba lepszym rozwiązaniem będzie zakupienie emulatora zmieniarki płyt :> I dlatego zrezygnowałem z kupna Transmitera i zastanawiam się nad Pionerem 5900. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIIKEW Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 a ja właśnie kupiłem sobie transmiter do sony ericsona w910i model mmr-70 za 25pln i musze przyznać że nie jest zły, tylko fonik trochę szybciej siada oto aukcja : http://allegro.pl/item427587366_nowy_transmitter_fm_music_mmr_70_nowe.html nawet nie wiedzialem ze takie cos istnieje wcześniej, a jakość jak to w transmiterach - niezła jak ustawisz dobra częstotliwość żeby ci niewchodzilo na nia nic, no i z fona muzyczke puszczasz i malo miejsca zajmuje,. ogolnie polecam wszystkim posiadaczom nowszych SE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtjk Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Wg mnie odkąd pojawiły się na rynku emulatory zmieniarki CD - nie ma sensu inwestować w transmiter. Sam w poprzednim poście chwaliłem posiadany transmiter (ale muszę podkreślić, że był z wyższej pułki) to jednak przy emulatorze zmieniarki zdecydowanie wymięka. Jedyny mały minus mojego obecnego emulatora zmieniarki w porównaniu do posiadanego transmitera to taki, że emulator nie wyświetla nazw piosenek (ID3). Myślę, że kwota ~320 zł za emu, nie jest jakaś wygórowana dla posiadaczy A4'ek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Wszystko fajnie tylko jest jeden problem - do Chorusa 1 nie da się podłączyć takiej zmieniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_85 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a czy do chorusa1 podłącze adapter AUX-IN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris86 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Wejscie jest ...ale zmianiarka nie działa przy chorusie 1, Kup concert"a Do tego kup emulator za okolo 320 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Wejscie jest ...ale zmianiarka nie działa przy chorusie 1, Kup concert"a Do tego kup emulator za okolo 320 PLN Za Concerta i emulator zapłacę z 500-600zł - to chyba lepszym rozwiązaniem jest zakup Concerta z CD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris86 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Jesli masz Audi po 2001 roku to kup concerta na cd widze ze masz rocznik 2000 do 2001 nie montowano systemu cam bose Wiec jesli chcesz miec concerta na cd musisz kupic radio xxx cena plus system cam bose okolo 250 wtedy bedzie ci działac elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_85 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ja mam auto z 12/99 i mam chorusa 1 do którego nie moge podpiąć ani kabla aux,zmieniarki.Nie wiem właśnie czy uzbierać na dvd niż się bawić tylko jednocześnie szkoda mi bo fabrycznie ładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris86 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ....jakub masz tylko do wybooru kasete z kablemdo mp3 badz adapter Ale te dwa rozwiazanie nie polecam jakosc dzwieku daremna Przerabiałem u siebie w a4 ten watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naph Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 jak wlaczyc wejscie na zmieniarke w radiu Chorus by Blaupunkt (od 1995 г.) podlaczylem tam odtw. mp3 specjalnym kablem ( adapter aux in mini jack: http://allegro.pl/item464686576_adapter_aux_in_vw_audi_seat_mfd_f_vat.html i nie wiem jak uruchomic tryb zmieniarki zeby slychac bylo muzyke z odtw. mp3. na przednim panelu chyba nie ma przycisku wyboru radio/zmieniarka.. dziekuje za szybka pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A do Chorusa 1 da się wogóle podłączyć zmieniarkę, bo mi się wydaje ,że nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naph Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A do Chorusa 1 da się wogóle podłączyć zmieniarkę, bo mi się wydaje ,że nie ?? nie da sie?wejscie z tylu jest jak na schemacie z linka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Niech wypowiedzą się inni ale z tego co słyszałem to do Chorusa 1 (instrukcja obsługi) nie da się podłączyć zmieniarki. Dopiero Concert kasetowy obsługuje zmieniarkę. Zobacz i przeczytaj u góry : http://www.a4-klub.pl/smf/radia_w_a4-t3407.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naph Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Niech wypowiedzą się inni ale z tego co słyszałem to do Chorusa 1 (instrukcja obsługi) nie da się podłączyć zmieniarki. Dopiero Concert kasetowy obsługuje zmieniarkę. Zobacz i przeczytaj u góry : http://www.a4-klub.pl/smf/radia_w_a4-t3407.0.html pisze jak byk ze sie nie da ale..wejscie jest z opisu na radio wynika ze sie da 'producent' kabelka z linka tez zapewnia ze sie da.. spraawdzil to ktos z Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 do chorusa 1 NIE MOZNA PODŁACZYĆ! ani zmieniarki ani zadnych kabelkow! brak przycisku mode/cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naph Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 gosc ze sklepu gdzie kupilem adapter upiera sie ze w radiu chorus zmieniarke wlacza sie przyciskiem TP.. a TP to przeciez informacje dla kierowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek234 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Yates co ty kombinujesz dopiero co pisałeś o zakładaniu concert II, a teraz piszesz że masz chorusa - nie udało ci się go podłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 gosc ze sklepu gdzie kupilem adapter upiera sie ze w radiu chorus zmieniarke wlacza sie przyciskiem TP.. a TP to przeciez informacje dla kierowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi