pitersonic Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 http://img367.imageshack.us/my.php?image=log3biegcc1.jpg noutlauf czy jest to podstawą do reklamacji softu?
spanky Opublikowano 18 Grudnia 2006 Opublikowano 18 Grudnia 2006 a co to za turbulum.. bo chyba nie ori od AFN-a :?:
pitersonic Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2006 nie Spanky ze 130PD Pozdrawiam
spanky Opublikowano 18 Grudnia 2006 Opublikowano 18 Grudnia 2006 nie Spanky ze 130PDPozdrawiam uff bo juz sie przestraszyłem ..... :twisted: wydaje mi sie ze albo zapieczone kierownice albo N75 sie wysrał .... co do softu to chyba Compoty nie odwalili by fuszerki ... ;-)
pitersonic Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2006 zaczeło się tak robić jak wyciołem kata, przedtem nie było notlaufa
Joseph Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 zaczeło się tak robić jak wyciołem kata, przedtem nie było notlaufa Katalizator daje trochę zwrotnego ciśnienia spalin. Po jego wycięciu spaliny mocniej atakują kierownice i być może stąd problem z regulacją. Miałeś z tym jechać do kompotów - poradzili coś? Pozdrawiam Joseph
Rekomendowane odpowiedzi