street23player Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witam wszystkich na forum po raz kolejny wróciłem do czterech kółek na masce z czego jestem bardzo zadowolony. Parę lat temu już siedziałem za sterami A4 B5 więc w nowo kupionym czuje się jak w domu.Chociaż przy kupnie strasznie zamulona (kobitka jeździła pół roku) ale już została przywołana do porządku. Pozdrawiam ;-) Na wyposażeniu: -climatronic -pełny fis -spryskiwacze reflektorów (które na razie nie działają) -felgi 16' standard -zmieniarka oryginalna+radio też -2xszyby elektryczne oczywiście też standard -hak -i pewnie coś tam jeszcze......
mateusz8i8 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ładnie się prezentuje bezawaryjności życze
Seikokilla Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 zapodaj lotke na klape bagaznika, mala rzecz a cieszy a furka generalnie dobrze sie prezentuje
musti Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ładny avancik widać że nie zjeżdżony jeszcze bardzo kolorek też cacy Życzę bezawaryjnej jazdy Ps. Czasami przejeżdżam przez Sierpc tak więc można się kiedyś tam ustawić na mini spota he he
street23player Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 cześć kolego oczywiście jak będziesz przejeżdżał to zapraszam na małego spota
Rekomendowane odpowiedzi