szefmuzyk Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witam, Mam problem ze wspomaganiem w mojej audi a4 b5 '95r. Otóż na wolnych obrotach i kierownica ciężko chodzi w w prawą stronę, zacina się momentami, a w lewą stronę chodzi normalnie. Gdy przygazuje jej do ok 2tyś - 3tyś obrotów chodzi normalnie w prawą i w lewą stronę, nic się nie zacina. Co to może być? Pompa? Maglownica? A może coś innego? Proszę o pomoc.
ŁYSY44 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 z tym zacinaniem w prawo to raczej magiel siada a dzieje się tak na zimnym i rozgrzanym oleju?
szefmuzyk Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 od samego początku jak uruchomię auto, nie ma znaczenia ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:52 ---------- teraz zaczęło wszystko tłuc. Jak jadę po wertepkach to słychać z jednej i z drugiej strony jakby blacha trzaskała o blache. Coś się sypie....
misar28 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Podnieś do góry przednie koła i zobacz czy na maglu nie masz dużego luzu,potargaj kołem jak stuka w maglu to jest luz i to to ci łomocze,ale jak wspomaganie się zacina tylko w jedną stronę to magiel pada raczej
Rekomendowane odpowiedzi