Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie mam pytanie wynikające z mojej małej wiedzy. Zbliż mi się wymiana oleju i filtrów. Postanowiłem troszeczkę zadbać o serce mojego samochodu więc postanowiłem zrobić płukankę środkiem motorclean i zalać go nowym olejem MOTUL SPECIFIC VW 505.01 powsadzać filtry marki knecht. Autko ma 206kk i było jeżdżone na oleju castrol magnatec 5w40. Troszeczkę czytałem na ten temat ale wolę napisać, spytać się może ktoś doda coś od siebie jakąś pomocną radę:)

Opublikowano

Obejdzie się bez płukanki :) Specific jak najbardziej na TAK. Zakup olej z pewnego źródła bo podróbek pełno. Chłopaki na forum sprzedają i nikt nie narzeka. Napiszesz, wycenią, kupisz, zakładasz i jezdzisz :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedzi ale chyba przeprowadzę tą płukankę:) Lars_ZG podesłałbyś mi kto na forum sprzedaję. Chętnie napisze, kupie bo allegro nie wierzę:/

.,

Opublikowano

w Dziale sprzedam - ogłoszenia komercyjne, zapoznaj się :)

Opublikowano
  • Autor

za raz poszukam dzięki :)

Opublikowano

Również mnie czeka wymiana oleju a za miesiąc wyjeżdżam i autko będzie stało nieużywane jakieś 3 miesiące ;/ i tu moje pytanie lepiej wymienić przed wyjazdem czy po ??:wink: na tym oleju mam już ok. 12tys pewnie zrobie jeszcze jakiś +/- tys.

Opublikowano

Skoro ma stać nie jeżdżone przez 3 m-ce to też wymieniłbym zaraz po:wink:

Opublikowano

dzięki panowie :decayed: tak też zrobie :decayed: jeszcze pytanie jaki filtry polecacie z tego co wyczytałem MANN będą ok ? :wink:

Opublikowano

Spokojnie może być Mann:wink:

Opublikowano
  • Autor

Skoro ma być nie używany 3 miechy to lepiej wymienić po.

Dzisiaj wybrałem się na zakupy do inter cars i powiem szczerze że za olej MOTUL SPECIFIC VW 505.01 5l, komplet filtrów knecht i środek do płukanki liqui moly zapłaciłem 311zł neto.

Opublikowano
  • Autor

Nie orientowałem się ile by u niego kosztowało. Ale mam spory rabat w inter cars a poza tym vat odliczam. Także taniej nie będzie. Ale widać że zaufany człowiek na forum:0 także tego pisać i zamawiać. Bo gdybym nie miał rabatu to już bym słał zamówienie.