Gość Lokiszta Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Witam proszę o ocenę logów autko ma nowe używane turbo, które po założeniu okazało sie do czyszczenie koledzy wyczyścili ją na gwarancji i teraz mam wrażenie jakby turbina za póżno wstawała czego nie było jak była przed czyszczeniem tylko wtedy turbina przeładowywała.Dodatkowo nie wiadomo czemu ale mam dużą dawkę paliwa w 001 mianowicie 12,9mg.Nie wiem czy auto jest po programie lub ma inne wtryski.Proszę o ocenę. 1.DYNAMICZNY VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 2.STATYCZNY W MB VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 3.STATYCZNY W BS VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
Biszczan Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Doładowanie masz seryjne... Może pompki są już kaput ? Sprawdzałeś je gdzieś ?
Gość Lokiszta Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 mam dość dużą korekcję na 4 cylindrze 2,4mg ostatnio pokazuje czasami mniej a czasami nawet 2,7 ---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ---------- ale z turbiną wszystko jest ok moim zdanie za wolne wstaję na pewno lepiej było przed czyszczeniem ale może to wina była właśnie z turbiną
Biszczan Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Na Twoim miejscu najpierw zająłbym się pompkami. Masz może resztę logów ?
Gość Lokiszta Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 ale jest sens auto normalnie pracuje żadnych wibracji tylko 4 cylinder ma wysoką korekcję ale w normie więc po co się martwić na razie jest duża dawka w 001 też się zastanawiam czy to jest wina tego pompo wtryskiwacza.
Rekomendowane odpowiedzi