mycha1236 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Witam wszystkich , chciałbym przedstawić Wam swoje drugie autko jakim jest A4 B6 1.9 Tdi , autko jak większość sprowadzone z Niemcowni , jak lubią Polacy od dziadka - facet rzeczywiście był z 1950 rocznika.Dane:rok produkcji - 2002Silnik - 1.9 Tdi 131 KM AWXPrzebieg- 168 tyś. km ( oczywiście osobiście sprawdzony w Aso , posiadam cala dokumentacje do 157 tyś km )Nadwozie - Sedan , Lakier LZ5LWyposażenie z jakim kupiłem :światła xenon3-rammienna kierownicafotele kubełkowe podgrzewane z el. lędźwiami2-strefowy klimatroniki to chyba na tyle Dopóki nie trafiłem na forum a4-klub.pl uważałem ze moje kubly + xenon i 3 ramienna kiera to jest całkiem niezły wypas , po przeczytaniu kilku tematów uświadomiłem ze jestem posiadaczem golasa i czeka mnie trochę rezaniaTak wiec do tej pory pomału dorezalem sobie :komplet Foteli S-line z b7 w materiale z podgrzewaniem ( przód) oraz pełną elektrykaschowki pod fotelamisiateczki na plecach fotelilampka podsufitki z diodami Ambientepodświetlenie kratek nawiewówpodświetlenie wizytownika oraz kubkaklimatyzowany schowekgałka s-line z A3 zawitała noweczka ori s-line A4 podświetlenie ori Led tablicypełen fisdekory alu "rybia łuska"podłokietnik przódpodgrzewane mgiełkowe spryskiwacze szyby czołowejPlany:webastodekory 1nknagłośnienie BoseRNS-Etempomat-donebixenon z soczewkami b8kiera multi z b7wycieraczki aero-doneboczki tył z roletamiuchwyt na napoje w łokieć przódoświetlenie przestrzeni nógoświetlenie Led wnętrza -donez biegiem czasu na pewno coś dojdzie...Aktualne fotki : Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez mycha1236
Blachu Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Powodzenia w modach i bezawaryjności Plany zacne A może jakaś większa felga? Zmień postojówki na ledowe i usuń napisy "A4" i "1.9 TDI" z tylnej klapy - IMO lepiej bez Dokładki zderzaków w kolor to też dobry mod, jak nie chcesz zakładać s-line
mycha1236 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Postojówki led pewnie wpadną w następnym tyg:whistling: z napisami uważam kwestia gustu , mi nie przeszkadzają Większa felga tez mi chodzi po głowie na lato a na 16 zostawię zimówki
devey Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Niech zgadnę, facet jechał za Tobą aż do granicy i płakał ? Fajna fura
mycha1236 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Panie Niemiec dzwonił chciał odkupić , na szczęście obyło się bez takich akcji , samochód nie był odpicowany jest trochę rysek przyda się korekta kilka wgniotek od drzwi i jedna większa na nadkolu . Wgnotki usunął mi zakład który się tym zajmuje także śladu po tym nie ma ---------- Post dopisany 17-06-2013 at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany 09-06-2013 at 16:15 ---------- W ubiegłym tygodniu wpadły 3 małe mody aktualizacja w 1 poście
mycha1236 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam wszystkich po długiej przerwie troche sie u mnie pozmieniało a mianowicie : Fotele S-line z b7 w prądzie, podgrzewane ,schowki ,siatki na pelcach i mc'donald w tylnej kanapie + boczki - dzięki Wojtek_A4 Kierownica z B8 mf chrom Zegary z kolor Fis - dzięki cwiara Wewnętrzne lustro fotochrom z clh i kompasem + zewnetrzne szkła asferyczne i fotochromatyczne z c6 Lodówka w schowku + airbag off Bixy z soczewkami B8 + malowanie na czarno - dzięki Gwerty Felgi 17' Wzór Rs6 + nowe oponki Vredestein Ultrac Sessanta r17/45/225 Szufladki chrom z podswietleniem Zawiasy automatycznie otwieranej klapy bagażnika No i na koniec Virus by Spanky
Bielun22 Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 fajne "lekkie rezanko" na bogato .. daj na pw ile dałeś za stołki ?
Tomi_81 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Faktycznie lekkie rezanie Stołki sam bym takie zapodał do siebie
Sebastianb6 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Kolego bardzo ładny egzemplarz. A co to za gałka ? 5biegowa czy 6 ?
mycha1236 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Opublikowano 8 Lipca 2014 Kolego bardzo ładny egzemplarz.A co to za gałka ? 5biegowa czy 6 ? Dziekuje ,gałeczka ori 5 biegow 417 zł w Getem placilem ---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:00 ---------- fotele Na smierc zapomniałem ... bez pomocy Karola z przelozeniem stelazy pewnie byloby kiepsko a tak poszło sprawnie i bez strat wielkie dzieki jeszcze raz Karol
laki83 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 fajne wozidło..i stołki tez pierwsza klasa:thumbup1:
camillotychy Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Jaaaasne lekkie rezanko Też miałem jeździć serią z fajnym kołem.. no ale jak wiadomo: tak się nie da Powodzenia w dalszych modach!
mycha1236 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Opublikowano 8 Lipca 2014 Dzieki wielkie wszystkim za mile slowa i powoli dzialamy dalej
pajda Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 no no cały czas do przodu furmanka nabiera kształtów
mycha1236 Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Opublikowano 11 Lipca 2014 Następny modzik - wpadły nówki nakładki RS4
mycha1236 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ogarnę się z garażem i od razu będzie RNS-E , póki co autko stoi pod chmurka . A nie chciałbym tak szybko jak kupiłem tak szybko go stracić Mała zapowiedź Jest i RNS-E Led Kolejny mod - VFiz
Rekomendowane odpowiedzi