darecy Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wpisuję ten rajd, bo mieszkam na tej drodze W dniach 21 – 23 czerwca 2013 w Limanowej rozegrany zostanie 5 Wyścig Górski Limanowa - Przełęcz Pod Ostrą. Jedna z najważeniejszych imprez w polskim sporcie motorowym w tym roku stanowi eliminacje: FIA Międzynarodowych Mistrzostw w Wyścigach Górskich (IHCC), FIA Pucharu Europy w Wyścigach Górskich (ECC), Górskich Samochodowych Mistrzostw Polski (GSMP) oraz Mistrzostw Słowacji w wyścigach górskich (MSR). Aktualności - ..:: Wyścig Górski Przełęcz pod Ostrą ::.. Limanowa - Stara Wieś - Kamienica organizator Auto Moto Klub Limanowa GSMP Limanowa 2013 - Zapowiedź - YouTube
Wąski Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 będę 93 zawodników na liście zgłoszeń | Limanowa.in - limanowski portal informacyjny
darecy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 Robert zadzwoń lub napisz do mnie jak będziesz jechał to sie gdzieś stykniemy iPad Tapatalk HD
Lucazzz Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 tez sie zjawie, tylko nie wiem gdzie ja zaparkuje i gdzie jakas dobra miejscowka jest z ostrym dohamowaniem...
Wąski Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Robert zadzwoń lub napisz do mnie jak będziesz jechał to sie gdzieś stykniemy iPad Tapatalk HD teraz przeczytałem
Rekomendowane odpowiedzi