loggarek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witam. czy ktoś może robił odnowę plastików w swoim Audi ? Jeśli tak to czy możecie poradzić jakiś dobry środek do tego zabiegu. Nie chcę ich lakierować itp. tylko zrobić coś na własną rękę czytałem trochę o czerniadełku ale nie wiem czy to jest najlepszy sposób. Dodam jeszcze, że najgorzej wyglądają elementy wysuwane (na kubek i karty, panel od klimy, plastik przy kolanie pasażera oraz schowek. Dzięki za pomoc:decayed:
Eddie92 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Siema spróbuj dobrej jakości preparaty do plastików wewnątrz pojazdu tylko daruj sobie preparaty typu "plak" w połysku . Polecam Meguiars Ultimate Protectant Spray lub Poorboys World Natural Look Dressing . pozdro
chris.lkr Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 gdybyś jednak skusił się na lakierowanie to podobno ten środek daje rade STRUKTURA DO NAPRAW PLASTIKÓW SPRAY BOLL 302 (3200121665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi