Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

go pokaz mi co masz z sline? ;/ poza znaczkami które każdy handlarz kupuje na allegro

Opublikowano
  • Autor
go pokaz mi co masz z sline? ;/ poza znaczkami które każdy handlarz kupuje na allegro

Widzę, że kolega odpory na wiedzę.

Szkoda mi energii na wywody z Tobą. :facepalm:

Opublikowano

ładna sztuka :wink:

Opublikowano

Powodzenia w modach kolego :wink:

jednak co do s-line to na aucie masz tylko znaczki na listwach i zawias niestety:whistling:

s20043.jpg

Opublikowano

jest dobrze, fabryka wie co wypuszcza , ja miałem podobna sytucję z b7 w kodach s-line , troszkę w środku troszkę na zew, a pisali ze to nie s-line znawcy , jak vin i kody mówiły ze s-line,nie przejmuj sie

ładna furka bezawaryjnosci

Opublikowano

qr**, czy to s-line, czy seria...nie wazne. Ile ludzi z forum ma poprzerabiane i nie tyle na s-line, ale na s....a Wy sie spieracie, czy ori, czy nie. Jest wlepa i wszysto w temacie. Reszta bedzie z czasem.

Opublikowano

Oj tam przed dachowaniem i przekładą z angola był to full s line plus ekslisiv :polew:

Żeby sir tylko auto nie psuło :banan:

Opublikowano
  • Autor

:grin:

nie dziękuję :wink:

Opublikowano

Fajna furka, na żywo kolor jeszcze ładniejszy,bezawaryjności życzę i pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

W pierwszej kolejności zmienię fele na RS'a i to w efekcie wizualnym będzie robić robotę. Później zobaczymy

Opublikowano

Zgadza sie. Robia robotę. Jeszcze w czarnym macie :-)

Opublikowano
  • Autor
Zgadza sie. Robia robotę. Jeszcze w czarnym macie :-)

No własnie ten mat też mi się podoba, a na dodatek nie rzuca się tak w oczy osad z klocków :decayed:

U Ciebie wygląda bajka :naughty:

Fajna furka, na żywo kolor jeszcze ładniejszy,bezawaryjności życzę i pozdrawiam.

Nawzajem Tony2.

qr**, czy to s-line, czy seria...nie wazne. Ile ludzi z forum ma poprzerabiane i nie tyle na s-line, ale na s....a Wy sie spieracie, czy ori, czy nie. Jest wlepa i wszysto w temacie. Reszta bedzie z czasem.

Fakt.

Opublikowano

rotory lepsze :whistling:

Opublikowano

popraw zdjęcia i będzie git bezawaryjnej jazdy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Fotki poprawione, także teraz je widać zamiast linków.

Opublikowano
No właśnie, takie ciekawe wydanie. Wiem Turzol o tym temacie już go przerobiłem wzłuż i wszerz. :wink: Niby wg naklejki i opisu http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-252/all-b6-pakiet-s-line-zewnetrzny-wewnetrzny-88194/ jest to fabryczny S-line. plus do tego zawieszenie 1BE

http://s21.postimg.org/4ldlqsdtv/P1350382.jpg

Auto jest z Kwietnia 2004 i w zasadzie wg opisu w poście BART-S wszystko by się zgadzało - Pakiet sportowy S-line

Gdzie znajde ta naklejke?

Opublikowano
No właśnie, takie ciekawe wydanie. Wiem Turzol o tym temacie już go przerobiłem wzłuż i wszerz. :wink: Niby wg naklejki i opisu http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-252/all-b6-pakiet-s-line-zewnetrzny-wewnetrzny-88194/ jest to fabryczny S-line. plus do tego zawieszenie 1BE

http://s21.postimg.org/4ldlqsdtv/P1350382.jpg

Auto jest z Kwietnia 2004 i w zasadzie wg opisu w poście BART-S wszystko by się zgadzało - Pakiet sportowy S-line

Gdzie znajde ta naklejke?

Pod siedziskiem kanapy w Avancie lub w książce serwisowej

Opublikowano

Furka bardzo zacna i widac, że ładnie utrzymana, gratulacje. Szczerze mówiąc pierwszy raz widzę S-line z fabrycznym kodem E4J bez czarnego sufitu - może właściciel z jakichś wzgędów się go pozbył. Na zdjęciach nie widać też czy ma listwy progowe S-line, bo od roku modelowego 2004 powinny chyba być.

W moim przypadku mam E4J z maja 2003r. i mam takie same jak u kolegi zadra: kierę, lewarek i dźwignię ręcznego a ponad to: fotele półskóry + speed, boczki speed, amelinium szczotkowane, czarny sufit. Na zewnątrz mam znaczki na listwach 9 ramienne 17 oraz 1BV i taki zestaw odpowiada dokładnie S-linowi z roku modelowego 2003.

Opublikowano

no cóż przydałoby się oprócz felg założyć zderzaki listwy no i dwururkę, no a w środku to już inna bajka dużo by można pytanie ile chcesz :wink:

bezawaryjności i frajdy z rajdy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Krzysiek, na wstępie zrobię koło a później pomyślimy. Jak to mówią "apetyt rośnie w miarę jedzenia" :grin: